Kaupallinen yhteistyö

Kahdeksan Firmaliigan yrityksistä nappasi kahden pisteen potin SaiPan 3-0 voitosta HPK:ta vastaan

Kahdeksan Firmaliigan yrityksistä nappasi kahden pisteen potin SaiPan 3-0 voitosta HPK:ta vastaan

Firmaliigan yritykset kiittivät kun SaiPa kukisti ennen joulua pelatussa ottelussa vierasvastustajansa HPK:n lukemin 3-0. Kahdeksan yritystä oli veikannust SaiPan voittoa, mutta kukaan ei arvannut täysin oikeaa lopputulosta, joten kaikki voittoa veikanneet yritykset kuittasivat kaksi pistettä tältä kierrokselta.

Lähimmäs oikean maalimäärän veikkauksesta ei jaettu pisteitä tällä kierroksella ollenkaan, koska SaiPan oikean maalimäärän veikanneet olivat kaikki veikanneet myös voittoa ja näin ollen yhden pisteen sijaan heidät palkittiin Firmaliigan pistelaskun mukaisesti kahdella pisteellä. 

Pistepörssi 21122018.jpg

Firmaliigan pistelasku

Firmaliigassa yritykset veikkaavat SaiPan runkosarjassa pelattavien 30 kotiottelun tuloksia. 

Firmaliigan pistelasku: 

• Kolme pistettä oikeasta lopputuloksesta varsinaisella peliajalla 
• Kaksi pistettä veikkaamalla kotijoukkueen voiton tai häviön oikein 
• Yksi piste veikkaamalla kotijoukkueen maalimäärän lähimmäksi oikein

Pistelaskussa huomioitavaa:

Jos firma veikkaa esimerkiksi ottelun lopputuloksen oikein ja samalla kotijoukkueen voiton tai häviön oikein, se kolme pistettä oikeasta lopputuloksesta, mutta ei kahta lisäpistettä voiton tai häviön oikein veikkaamisesta. Eli yhdeltä kierrokselta voi ansaita pisteet vain yhdestä kategoriasta: Oikea lopputulos, voitto tai häviö, lähimmäis oikein veikattu maalimäärä. 

Firmojen välistä tilannetta seurataan Firmaliigan omassa sarjataulukossa. Sarjataulukko julkaistaan printissä aina otteluveikkausten yhteydessä ja verkossa osoitteessa  www.esaimaa.fi/firmaliiga 

Seuraa Firmaliigaa myös Facebookissa