Kaupallinen yhteistyö

Viidelle Firmaliigan yritykselle saaliiksi yksi piste SaiPa - TPS ottelusta

Viidelle Firmaliigan yritykselle saaliiksi yksi piste SaiPa - TPS ottelusta

Kahden ja kolmen pisteen potit jäivät jakamatta tälläkin Firmaliigan kierroksella kun SaiPa hävisi tiistain kotiottelun TPS:a vastaan lukemin 0-2. Peräti viisi yritystä oli veikannut SaiPan tekevän ottelussa kaksi maalia ja he kaikki keräsivät tältä kierrokselta yhden pisteen lähimmäs oikean maalimäärän veikkauksesta. Pistesaldoaan kartuttivat tällä kierroksella IRS M. Kaasinen Oy, K-Market Ratakatu, Mattila & Tirilä, Lappeenrannan Rakennuslasi, OP Etelä-Karjala sekä Stark. 

Pistepörssin kärjessä jatkaa tuttuun tapaan K-Supermarket Rakuuna ja kakkossijalla kahden pisteen päähän noussut Lappeenrannan Rakennuslasi. Kolmossijan jakavat IKH, OP Etelä-Karjala ja Stark. Seuraava mahdollisuus parannella sijoitusta pistepörssissä koittaa jo perjantaina 21.12. kun SaiPa kohtaa kotiottelussa HPK:n.

Pistepörssi 18.12.2018.jpg

Firmaliigan pistelasku

Firmaliigassa yritykset veikkaavat SaiPan runkosarjassa pelattavien 30 kotiottelun tuloksia. 

Firmaliigan pistelasku: 

• Kolme pistettä oikeasta lopputuloksesta varsinaisella peliajalla 
• Kaksi pistettä veikkaamalla kotijoukkueen voiton tai häviön oikein 
• Yksi piste veikkaamalla kotijoukkueen maalimäärän lähimmäksi oikein

Pistelaskussa huomioitavaa:

Jos firma veikkaa esimerkiksi ottelun lopputuloksen oikein ja samalla kotijoukkueen voiton tai häviön oikein, se kolme pistettä oikeasta lopputuloksesta, mutta ei kahta lisäpistettä voiton tai häviön oikein veikkaamisesta. Eli yhdeltä kierrokselta voi ansaita pisteet vain yhdestä kategoriasta: Oikea lopputulos, voitto tai häviö, lähimmäis oikein veikattu maalimäärä. 

Firmojen välistä tilannetta seurataan Firmaliigan omassa sarjataulukossa. Sarjataulukko julkaistaan printissä aina otteluveikkausten yhteydessä ja verkossa osoitteessa  www.esaimaa.fi/firmaliiga 

Seuraa Firmaliigaa myös Facebookissa