Kaupallinen yhteistyö | Stark Lappeenranta

Sekä SaiPalla että Ilveksellä on paljon pelissä keskiviikkona — Jukka Heinonen uskoo SaiPan 3—1 voittoon.

Ensimmäiseksi pudotuspelivastustajaksi Heinonen toivoo Pelicanseja Lahdesta.

Stark Lappeenrannan Jukka Heinonen ei usko SaiPan saavuttavan suoraa pudotuspelipaikkaa, ja säälipleijareihin hän toivoo vastustajaa Lahdesta.
Stark Lappeenrannan Jukka Heinonen ei usko SaiPan saavuttavan suoraa pudotuspelipaikkaa, ja säälipleijareihin hän toivoo vastustajaa Lahdesta.

SaiPa saa keskiviikkona Kisapuistoon vieraakseen Ilveksen. Joukkueilla on sarjataulukossa vain piste eroa, ja kilpailu pudotuspelipaikoista on kovaa. Voiko jääkiekko-ottelu enää jännittävämmäksi mennä ja paljonko se päättyy, Stark Lappeenrannan yksikönpäällikkö Jukka Heinonen?

— Enää on vain tärkeitä pelejä jäljellä. Kaksi nuorta joukkuetta kohtaa keskiviikkona, mikä tietää sitä, että tulossa on jännittävä peli. Toivottavasti tulee paljon katsojia kannustamaan SaiPaa. SaiPa voittaa 3 – 1.

Oletko jo laskeskellut, kuka mahdollisesti tulee SaiPan vastustajaksi sääliplejareihin?

En varsinaisesti ole laskeskellut, mutta toivoisin noihin peleihin vastustajaksi Pelicansia. Se toisi peleihin niin sanottua paikallistunnelmaa.

SaiPan seitsemästä viimeisestä ottelusta on niin sanottuja helppoja viisi ja kaksi sarjan kärkijoukkueita, eli Kärppiä ja TPSää vastaan. Miten näet SaiPan mahdollisuudet suoraan pleijaripaikkaan?

— Jäljellä on seitsemän ottelua ja jaossa 21 pistettä jaossa. Kun joukkueet kuitenkin pelaavat ottelut ristiin, en oikein usko, että SaiPalla olisi mahdollisuuksia kuuden sakkiin, eli suoraan pleijaripaikkaan.

 

Onko SaiPan kausi mennyt odotusten mukaan?

— Odotusarvot 70-vuotisjuhlakaudesta oli korkealla. Mielestäni kausi ei ole mennyt odotusten mukaan.