Kaupallinen yhteistyö | K-Rauta Lappeenranta

Joulukoiraäänestys on päättynyt — Tulokset julkaistaan tiistaina 4.12. Katso videolta kun kolme koiraa koristeltiin K-Rauta Lappeenrannan joulukoristella

Lappeenrannan K-Raudan sisustusosastolta löytyy juuri nyt valtavasti joulukoristeita, joilla kotiin loihtii ihanaa tunnelmaa. Jos kuusen koristelu tuntuu liian helpolta, kannattaa kokeilla, miten onnistuisi vaikkapa koiran koristelu.

Onko Vuoden joulukoira 2018 Jami, Onni vai Boromir?

Bokseri Boromir, Australianpaimenkoira Jami ja kultainen noutaja Onni koristeltiin K-rauta Lappeenrannan tarjonnasta löytyvillä joulukoristeilla, ja nyt voi käydä äänestämässä, mikä niistä on Vuoden joulukoira 2018.

Äänestys löytyy tämän jutun lopusta.

Kaikki koirien päällä olevat joulukoristeet sopivat myös kodin koristeiksi. Ne ja paljon muita koristeita löytyy K-Rauta Lappeenrannasta.

Kuvauspaikkana on Siparin vanha koulu, josta ovat kotoisin muut kuvien joulukoristeet.

Jami on 10-vuotias Australianpaimenkoira.

Jami

Kun Australianpaimenkoira Jami oli 1-vuotias, se löysi verannalta joululohen ja söi sen siltä istuimelta parempiin suihinsa. Se on myös syönyt sängylle jätetyn suklaarasian hyvillä mielin — ja sen päälle vielä eläinlääkärin suosittelemana kourallisen hiilitabletteja. Vielä 10-vuotiaanakaan Jami ei ole oppinut sanomaan ei millekään ruokalautaselle.

Sen lisäksi että Jami on karvainen halinalle, se on erittäin aktiivinen ja seurallinen. Jouluisin Jami nauttii, kun talo on täynnä ihmisiä. Kuusen koristelusta se ei halua jäädä paitsi, ja parasta joulussa on, kun saa repiä omat joululahjat auki.

Onni on 8-vuotias kultainen noutaja.

Onni

Kuvittele mielessäsi, miten laupea, kiltti, seurallinen ja ihmisrakas kultainen noutaja parhaimmillaan on. Tuplaa sitten nuo ominaisuudet ja saat 8-vuotiaan Onni-koiran.

Onni viettää joulut Nuijamaalla perheen parissa. Se tykkää, kun on porukkaa ympärillä ja rapsuttajia riittää. Eikä mikään saisi Onnia jäämään sisälle, kun lähdetään joulukuusta hakemaan.

Se saattaa haistella kuusta ja lahjoja, mutta se on aina jättänyt muiden tavarat rauhaan. Onni saa joka joulu lahjoja, ja sen suosikkijoululahjoja ovat pehmolelut, joita sillä on kymmeniä. Niitä se kanniskelee, paijailee ja välillä nukkuukin niiden kanssa.

Boromir on 5-vuotias bokseri.


Boromir

Boromir on 5-vuotias bokseri, joka todellakin tietää, minkä rotuinen koira se on.

Kuten bokserit yleensäkin Boro, joka on sen kutsumanimi, on superkiltti, perhekeskeinen, ystävällinen ja hyvin aktiivinen. Siltä ei koskaan lopu virta kesken, ja se on aina valmis lenkille, mutta myös syliin, sillä se on edelleen sylivauva.

Boro on hyvin lellitty koira, ja se on aina saanut joululahjoja. Boro ei piiloudu takavasemmalle, kun joulukuusi tulee sisään, vaan se on heti innoissaan muiden mukana koristelemassa sitä.

Hauskinta joulussa Boron mielestä kuitenkin on omien lahjojen auki repiminen ja tietenkin joululahjaluiden kaluaminen.

K-Rauta Lappeenranta