Kaupallinen yhteistyö | Koirapalvelu Iloinen Kirsu

Korvat hörölle, meitä palvellaan tunteella ja taidolla

Heinäkuun lopussa Lappeenrannassa, entisen aikuisopiston talossa Polan tehdasalueella ovensa avannut Iloinen Kirsu on monipuolisten palveluiden yritys koirille ja niiden omistajille. Asiakaspalvelua toteutetaan sydämellä, aidosti viiksekkäiden asiakkaiden yksilöllisyys ja tarpeet huomioon ottaen.

Turkit puhtaaksi ja karvat ojennukseen! Koirien pesupaikka on suunniteltu toimivaksi isoille ja pienille koirille.
Turkit puhtaaksi ja karvat ojennukseen! Koirien pesupaikka on suunniteltu toimivaksi isoille ja pienille koirille.

Alun perin trimmaamosta toimintansa aloittaneen Iloisen Kirsun palvelutarjontaan kuuluu käytännössä kaikki, mitä koiran omistaja parhaalle ystävälleen tarvitsee: uusissa toimitiloissa on myymälä, trimmaamo, koirien pesupaikka ja pentupainipaikka.

Pentupainipaikka on vuokrattavissa myös yksityiskäyttöön esimerkiksi koirien omia synttäreitä tai kasvattajatapaamisia varten.

Tavoitteemme on tarjota viiden tähden palvelua. — Tiina Salmenius

– Kaikissa palveluissamme panostamme laadukkaaseen ja aitoon asiakaspalveluun sekä mielekkäiden kokemusten tarjoamiseen viiksekkäille asiakkaillemme. Tavoitteemme on tarjota viiden tähden palvelua ja olla se paikka, jonne tullaan aina uudelleen, kertoo yrittäjä Tiina Salmenius.

Myös yrityksen verkkokaupalle on asetettu tavoite olla kansainvälisestikin laadukas kauppapaikka. Venäjän markkinat ovat tähtäimessä seuraavaksi.

– Verkkokauppamme palvelee myös paikallisia asiakkaita: sen kautta voi tutustua ensin rauhassa tuotteisiin ja tulla sitten ostoksille myymäläämme Tukkikadulle, sanoo Salmenius.

Tiina Salmenius opastaa asiakkaita mm. koiran kynsien hoidossa. Nuusku, 4 kk, omistajineen saa ammattilaisen ohjeita.
Tiina Salmenius opastaa asiakkaita mm. koiran kynsien hoidossa. Nuusku, 4 kk, omistajineen saa ammattilaisen ohjeita.

Aito asiakkaista välittäminen näkyy ja tuntuu

Havannankoira Nuusku, 4 kk, on käyttänyt Iloisen Kirsun palveluita omistajineen jo useamman kerran.

– Olemme käyneet pentutapaamisissa ja pitkän turkin hoito- teemaillassa, saaneet oppia kynsien ja tassukarvojen leikkaukseen ja ostoksia on myös tehty myymälässä, kertoo Nuuskun emäntä Marja Luukkonen.

Palvelu on erittäin osaavaa ja ammattitaitoista. — Marja Luukkonen

Luukkonen puolisoineen muutti Lappeenrantaan puolitoista vuotta sitten. Nuuskun tullessa perheeseen piti löytää palveluita pennulle.

– Löysin Iloisen Kirsun Googlettamalla ja sain vaikutelman, että onpa ihanan oloinen yritys! Otin yhteyttä ja kysyin voimmeko tulla vasta kahden kuukauden ikäisen pennun kanssa pentupaineihin ja tutustumaan toisiin koiriin, muistelee Luukkonen.

– En ole törmännyt koko Etelä-Karjalan alueella vastaavanlaiseen yritykseen, jossa välitetään niin aidosti asiakkaista kuin Iloisessa Kirsussa. Palvelu on erittäin osaavaa ja ammattitaitoista, jatkaa Luukkonen.

Kooikerhondjepennut ottavat ilon irti pallomeressä, jossa on turvallista telmiä ja painia kaverin kanssa.
Kooikerhondjepennut ottavat ilon irti pallomeressä, jossa on turvallista telmiä ja painia kaverin kanssa.

Kasvattajatapaamisia ja pentujen sosiaalistamista

Kooikerhondje-kasvattaja ja eläinlääkäri Liisa Kotisalo on myös Iloisen Kirsun vakioasiakkaita. Hän iloitsee siitä, että yrittäjä tiimeineen on lähtenyt täysillä ja asiakaslähtöisesti kasvattamaan toimintaa.

Kotisalon kasvattamat pennut ovat käyneet pentupaineissa ja niiden tulevat omistajat ovat päässeet tutustumaan pentuihin leikin lomassa.

Iloisen Kirsun pentupainit ovat kuin koiranpentujen HopLop, tulla voi ilman ajanvarausta ja kaikki toimii hienosti. — Liisa Kotisalo

– Pentupainit ovat tärkeä asia pennuille: 5–14 viikon ikä on ns. sosiaalistamisikä. Silloin pitäisi tarjota pennuille erilaisia positiivisia kokemuksia paikkojen, äänien, ihmisten ja muiden koirien muodossa.

– Iloisen Kirsun pentupainit ovat kuin koiranpentujen HopLop, tulla voi ilman ajanvarausta ja kaikki toimii hienosti. Pennut saavat rohkeutta ja juuri näitä toivottuja kokemuksia, sanoo Kotisalo.

Pentujen sosiaalistamisen lomassa Kotisalo on tehnyt raakaruokaostoksia koirilleen myymälässä.

Pentupainihuoneen pallomeri on osoittautunut suosituksi leikkipaikaksi.
Pentupainihuoneen pallomeri on osoittautunut suosituksi leikkipaikaksi.

Arvona eettisesti oikein toimiminen

Salmenius on tyytyväinen siihen, että asiakkaat ovat kokeneet Iloisen Kirsun palvelun juuri niin, kuin se on pyritty toteuttamaan.

– Tärkeä arvo meille on eettisesti oikein toimiminen. Olemme saaneet erityiskiitosta mm. siitä, että suhtaudumme pelokkaisiin tai muuten haastaviin koiriin ratkaisulähtöisesti yhdessä omistajan kanssa.

Haluamme, että meiltä lähtiessään sekä koira että sen omistaja ovat molemmat tyytyväisiä ja palaavat meille uudelleen — Tiina Salmenius

– Esimerkiksi trimmaus ei ole pelkkä mekaaninen toimenpide vaan se perustuu arvioon, onko se oikein koiran hyvinvoinnin kannalta ja miten koira suhtautuu siihen. Ennen trimmausta haastavampaan asiakkaaseen tutustutaan ja käydään omistajan kanssa läpi mahdollisia huonoja kokemuksia, joista koiran pelko tai agressiivisuus voivat johtua.

– Solmuja avaamalla päästään hyvällä tavalla eteenpäin ja haastavammankin asiakkaan turkki saadaan hoidettua. Haluamme, että meiltä lähtiessään sekä koira että sen omistaja ovat molemmat tyytyväisiä ja palaavat meille uudelleen, ynnää sydämellinen yrittäjä Salmenius.

Avajaiset 12.–15.9., tervetuloa!

Avajaisten aikana monipuolisia tapahtumia, katso ohjelma ja aukioloajat kotisivuilta iloinenkirsu.fi

Tukkikatu 2, 53900 Lappeenranta, puh. 010 4198 670   
iloinenkirsu.fi    Facebook    Instagram

iloinen-kirsu--logo-verkkoon.jpg