Kaupallinen yhteistyö | Myllymäen laskettelukeskus

Riemua suksilla ja lämmintä kaakaota – Myllymäessä vietät talven parhaat hetket

Aurinko paistaa, pohkeita jo pakottaa ja taukomakkara paistuu nuotiossa. Kaikki odottavat näitä kevättalven hienoja päiviä. Myllymäen rinteisiin ja laduille kannattaa kuitenkin suunnata jo heti talven alkaessa.

Joutsenossa
sijaitsevassa Myllymäen laskettelukeskuksessa lasketellaan joka talvi noin
sadan päivän ajan.
Joutsenossa sijaitsevassa Myllymäen laskettelukeskuksessa lasketellaan joka talvi noin sadan päivän ajan.

Myllymäen laskettelukeskukseen Joutsenoon on saapunut talvi ja rinteet ovat auki.

- Joulu-tammikuussa olemme viime vuosina saaneet rinteet auki. Töitä paiskitaan kovasti, yrittäjä Jyri Paunonen kertoo.

Joka talvi Myllymäki on avoinna noin sata laskupäivää.

Laskettelukeskuksessa on kuusi valaistua rinnettä, neljä hissiä sekä lastenrinne omalla lastenhissillä. Rinteet soveltuvat erityisen hyvin koko perheelle. Pisimmät laskut ovat 600-metrisiä ja korkeuseroa on enimmillään 70 metriä.

Keskuksessa viihtyvät erittäin hyvin myös nuoret. Sekä lumilautailijoille että suksilla laskeville on omat reilit ja boksit temppuihin. Jospa vanhakin nuortuisi tänä talvena kokeilemaan?

Vakituisen kävijän kannattaa ostaa kausikortti ja säilytyspaikka välineille. Harrastaminen ei voisi olla enää helpompaa, kun välineitäkään ei tarvitse kuljetella.

Aloittelijakin oppii varmasti

Myllymäestä saa myös vuokrattua sukset ja lumilaudat. Omaan tahtiin rinteeseen ei tarvitse uskaltaa, vaan sekä lapsille että aikuisille on mahdollisuus hiihtokouluun. Opetusta saa sekä ryhmätunneilla että yksityisesti. Turvallisuuden puolesta ei tarvitse pelätä, koska keskuksesta saa vuokralle myös kypärän. Kokenutkin laskija voi vaikka tunnin yksityisopetuksesta saada ihan uusia vinkkejä ja luistoa lajiin!

Hiihtokouluista löytyy lisätietoa Myllymäen nettisivuilta.

Myllymäestä löytyy yhteensä kuusi valaistua rinnettä, joista löytyy sopiva vaihtoehto kaikentasoisille laskettelijoille. Lisäksi lautailijoille ja suksilla laskeville on omat reilit ja boksit temppujen treenaamista varten.

Laduille ja muihin talven rientoihin

Myllymäki sijaitsee kuuden kilometrin päässä Joutsenon keskustasta. Imatran ja Lappeenrannan keskustoihin ajaa puolessa tunnissa.

Alue ei ole pelkkä laskettelukeskus vaan kokonainen talven riemumaa.

Jos laskettelu ei ole teidän perheen juttu, suunnatkaa pulkkamäkeen tai laduille! Myllymäen alueella kulkee kolmen, viiden ja kymmenen kilometrin hiihtoladut. Näistä viiden kilometrin latu on valaistu. Hiihtomaasto on osittain vaativaa. Jos haluat tietää laduista lisää, kysy Myllymäen palvelevalta henkilökunnalta!

Ulkoilupäivään kuuluu totta kai tauot. Rinneruokaa ja kuumia juomia saa Myllymäen ravintola-kahviosta. Omia eväitä voi paistaa laavun nuotiopaikalla. Rinteiden alla on myös grillitupa, jonka voi vuokrata perheelleen tai tapahtumiin.

Alueella on myös asuntovaunupaikkoja ja sauna.

Myllymäentie 83
54100 Joutseno
puhelinnumero 045-2080335 
sähköposti info@myllymaki.com