Kaupallinen yhteistyö | Kennel-Rehu Oy

Koirien pakastelihoja omalle kylälle toimitettuna

Sirpa Sokura hakee lihat koirillensa Kennel-Rehulta. Tai tarkemmin sanottuna Kennel-Rehun pakasteautolta, joka ajaa omalle kylälle noin kerran kuukaudessa. Pysähdyspaikat löytyvät Lappeenrannan lisäksi myös Taavetista, Joutsenosta, Imatralta, Vuoksenniskalta, Simpeleestä ja Ylämaalta.

Lappeenrantalainen Sirpa Sokura hakee koirillensa pakastettuja lemmikkien liharuokia Kennel-Rehun autolta.
Lappeenrantalainen Sirpa Sokura hakee koirillensa pakastettuja lemmikkien liharuokia Kennel-Rehun autolta.

Lappeenrannan Viipurinportin ABC:llä on talvinen pakkassää. Parkkipaikan reunamalle on kertynyt autojen rypäs, ja muutama ihminen seisoskelee ulkona odottavan näköisenä. Paikalle kaartaa vielä yksi auto: vaaleankeltainen, koiralogolla varustettu pakasterekka. Kennel-Rehun auto kuljettaa pakastettuja jauheliha- ja luutuotteita suoraan lemmikin omistajille.

Pihamaalla odottavista autoista nousee ihmisiä, jotka siirtyvät jonottamaan vuoroaan. Asiakas kerrallaan saa tilauksensa ja ajelee kotiin. Koirille on taas täydennetty liharuokaa.

Yksi asiakkaista on lappeenrantalainen Sirpa Sokura, joka kiittelee paitsi tilaamisen, myös pysäkkinoudon helppoutta.

– Kennel-Rehulta on helppo noutaa ja tilata. Tilauksen voi tehdä netin kautta tai soittamalla. Olen tehnyt joitain tilauksia netissä, mutta tykkään soittaa tilauksen puhelimitse, kun saa samalla vaihtaa pari sanaa puhelimessa asiakaspalvelijan kanssa.

– Netistä voi helposti katsoa mitä tarvitset ja otat, ja sitten vaan hakee tilauksen pysäkiltä. Näin korona-aikana on hyvä, kun tilaukset saa maksettua etukäteen, niin täällä pysäkillä ei tarvitse käyttää käteistä. Itselleni nämä Lappeenrannan noutoajat ovat olleet aina toimivat. Teemme tyttäreni kanssa isompia kimppatilauksia, sillä minä pystyn aina noutamaan meidän molempien yhteistilauksen.

Tilauksen voi maksaa etukäteen, jolloin lähetyksen noutaminen on nopeaa ja helppoa.
Tilauksen voi maksaa etukäteen, jolloin lähetyksen noutaminen on nopeaa ja helppoa.

Pitkäaikainen asiakas, tyytyväiset koirat

Sirpa Sokura kertoo omistaneensa collieita vuodesta 1990 alkaen. Koirat ovat aina syöneet kuivamuonan seassa raakaa jauhelihaa. Kennel-Rehun asiakkaana Sokura on ollut jo noin viisitoista vuotta.

– Jos ei valikoima olisi hyvä, niin ei sitä kai pitkään asiakkaana pysyisi, hän naurahtaa.

– Kennel-Rehun lihat ovat suomalaisia ja hyviä, ja meidän koirille Kennel-Rehun pakkauskoot ovat todella hyvät. Aina saa otettua sulamaan tarvittavan määrän, ja näin koirille saa tarjottua aina tuoretta lihaa.

Pitkäkarvaiset colliet Bablo, 8,5 vuotta, ja Pave, 6 vuotta, syövät kuivamuonaa sekä vaihtelevia jauhelihoja. Silloin tällöin kuppiin laitetaan kananmunaa ja syksyisin ruokakippoon ilmestyi myös esimerkiksi tuoreita puolukoita.

– Koirat tykkäävät, eikä niillä ole allergioita. Turkit ovat todella hyvässä kunnossa ja vatsat toimivat. Miusta koirien pitää saada raakaa lihaa.

Pitkäkarvaiset colliet Bablo ja Pave syövät Kennel-Rehun lihatuotteita. Maksalaatikko kuuluu koirien lemppareihin.
Pitkäkarvaiset colliet Bablo ja Pave syövät Kennel-Rehun lihatuotteita. Maksalaatikko kuuluu koirien lemppareihin.

Koirien raakaruokaa jo vuodesta 1976

Kennel-Rehu Oy:llä raakalihojen valmistaminen ja jälleenmyynti aloitettiin Pyhtään Siltakylässä jo vuonna 1976. Yrityksen perustaja Seppo Riihimäki ruokki omia koiriaan raa’alla jauhelihalla ja kysyntä tuotteille lähti kasvamaan aluksi oman harrasteporukan kautta. Kennel-Rehu perustettiin vastaamaan tähän luonnollisesti syntyneeseen kysyntään.

Nyt yritys toimii jo toisessa sukupolvessa Mikael Riihimäen johdolla. Toimintaperiaate ei ole vuosien varrella muuttunut: Yritys valmistaa puhtaista, suomalaisista raaka-aineista raakalihapakasteita lemmikeille. Tuotteet valmistetaan tarkan valvonnan alla, kylmäketjusta tarkkaan huolehtien, ja myydään edulliseen hintaan suoraan kuluttajille ilman välikäsiä.

Kennel-Rehun tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki. Tuotannossa on käytössä automatiikkaa, mutta suurimman osan raaka-aineiden käsittelystä, valmistuksesta ja pakkaamisesta tekevät ihmiset. Samaa tarkkuutta laadun ja kylmäketjun katkeamattomuuden kanssa noudatetaan koko tuotteen elinkaaren ajan: raaka-ainehankinnoista tuotteiden säilytykseen ja valmistukseen, nopeaan pakastamiseen sekä toimitukseen asiakkaille.

Bablo ja Pave ovat Kennel-Rehun vakioasiakkaita.
Bablo ja Pave ovat Kennel-Rehun vakioasiakkaita.

Laaja pysäkkiverkosto

Kennel-Rehun tuotteita saa ainoastaan tehtaanmyymälästä Siltakylästä sekä pakasteauton jakelureittien pysäkeiltä.

Pysäkkijakelu muistuttaa vahvasti bussiliikennöintiä: auto saapuu tiettyyn aikaan pysähdyspaikalle, josta tilatut tuotteet noudetaan ennen kuin auto jatkaa seuraavalle pysäkille.

Kennel-Rehun pysäkkejä on hieman yli kaksisataa ympäri Suomen aina Ouluun saakka. Laajasta reittiverkostosta onkin hyvä tarkastella, löytyykö Kennel-Rehun pysäkkiä vaikkapa omalta mökkipaikkakunnalta.

Myös lappeenrantalainen Sirpa Sokura hyödyntää kahta eri noutopysäkkiä. Kesäisin aika kuluu mökillä Suomenniemellä, ja silloin noutotilauspysäkki vaihtuu Lappeenrannasta Ristiinan pysäkiksi, joka onkin lähempänä omaa mökkiä.

– Mökille tulee tilattua ehkä pienempiä määriä, sillä mökillä ei ole niin paljon pakastintilaa. Hyödyntämällä Ristiinan pysäkkinoutoa ei tarvitse kotoa raahata niin paljon lihoja koirille, ja pojat saavat taas tuoretta lihaa ruokakuppiinsa, Sokura kiittelee.

KRtunnus_väri.jpg

Kennel-Rehu Oy

Kuinka tilaus ja nouto pysäkiltä toimivat?

Kennel-Rehu Oy valmistaa suomalaisista puhtaista raaka-aineista lisäaineettomia lihatuotteita lemmikeille. Yrityksen toimitilat ja tehdas sijaitsevat Pyhtään Siltakylässä. Kennel-Rehu on Ruokaviraston valvoma tuotantolaitos, joka takaa tuotantotilojen asianmukaisuuden ja tuotteiden turvallisuuden koirasi parhaaksi.

Voit asioida tehtaanmyymälässä Pyhtään Siltakylässä tai tilata verkkokaupastamme ja noutaa ostokset ympäri Suomen kiertävästä koiranruoka-autostamme!

www.kennelrehu.fi

facebook.com/kennelrehuoy

instagram.com/kennelrehu

Näin teet tilauksen

  • Tarkista ajoaikataulu osoitteesta kennelrehu.fi/pysäkit.
  • Tee tilaus verkkokauppatilauksena tai tarvittaessa puhelimitse. Valitse tilaukselle sinulle parhaiten sopiva noutopysäkki ja noutoaika ja maksa tilaus. Lappeenrannan-Imatran alueella tilaus tulee olla tehtynä toimitusta edeltävänä päivänä klo 12.00 mennessä.
  • Pakasteauton aikataulut muistuttavat bussiaikatauluja: ilmoitettu kellonaika kertoo auton poislähtöajan. Auto saapuu pysäkille 15-30 minuuttia aiemmin. Tule siis ajoissa paikalle, jotta auto pysyy aikataulussaan. Muutamilla pysäkeillä on ilmoitettu kaksi kellonaikaa. Tällöin ensimmäinen kellonaika tarkoittaa auton saapumisaikaa ja toinen poislähtöaikaa.
  • Tuotteet, tilaus- ja toimitusohjeet sekä paljon hyödyllistä tietoa koirien liharuokintaan liittyen löydät osoitteesta kennelrehu.fi.

Sirpan top 3 -tuotteet Kennel-Rehulta

1. Naudanmaha. ”Kun syöttää mahaa, niin koirien mahat ovat kunnossa.”
1. Naudanmaha. ”Kun syöttää mahaa, niin koirien mahat ovat kunnossa.”
2. Maksalaatikko. Rusinaton koirien oma maksalaatikko on maustettu suolattomalla lihaliemellä.
2. Maksalaatikko. Rusinaton koirien oma maksalaatikko on maustettu suolattomalla lihaliemellä.
3. Sydän. Naudansydänjauheliha on valmiiksi jauhettu, ja possun kokonaisesta sydämestä valmistuu kotitekoisia namipaloja.
3. Sydän. Naudansydänjauheliha on valmiiksi jauhettu, ja possun kokonaisesta sydämestä valmistuu kotitekoisia namipaloja.