Kaupallinen yhteistyö | K-Rauta Lappeenranta

Vallitseeko eteisessäsi tai vaatehuoneessasi järkyttävä kaaos? — Katso videolta, kuinka helposti sen pystyy taltuttamaan

Elfan hyllyt on helppo pystyttää, ja K-Rauta Lappeenrannassa pääsee näkemään, mitä kaikkia säilytysratkaisuja järjestelmä tarjoaa. Myös Sovellan säilytysjärjestelmät rakentuvat aina tilan mukaan.

Sari Ajanki ja Ari Laaksonen rakensivat K-Rauta Lappeenrantaan Elfa-seinän, josta näkee havainnollisesti, minkälaisia osia säilytysjärjestelmästä löytyy.

Ilmastonmuutoksen aiheuttamiin asioihin törmää nykyisin mitä odottamattomissa paikoissa. Yksi sellainen on suomalaisen kodin eteinen.

— Ennen kumisaappaat ja muut syksyvaatteet laitettiin talveksi pois eteisestä varastoon. Nyt niitä tarvitaan pitkin talvea, koska säät sahaavat koko ajan syksyn ja talven välillä. Se taas tietää varsinkin lapsiperheiden eteisessä sitä, että vaatteita on oltava koko ajan esillä useita erilaisia, sanoo K-Rauta Lappeenrannan keittiö- ja kalustemyynnistä vastaava Ritva Vanhoja.

(Juttu jatkuu videon jälkeen.)

Suomalaiset eteiset ovat yleensä pieniä. Kun vaatteita ja kenkiä on paljon, eteisiin tuppaa syntymään tavarakaaos.

Ongelma on ratkaistavissa K-Rauta Lappeenrannasta löytyvillä Elfan ja Sovellan säilytysjärjestelmillä, jotka rakentuvat aina kulloisenkin tilojen ja tarpeiden mukaan. Jokaiseen tilaan voi rakentaa täysin omanlaisensa hyllyjärjestelmän.

— Suomalaisten kotien erikoisuuksiin, pienen pieniin tuulikaappeihinkin saadaan näin järjestymään säilytystilaa. Sinne voi rakentaa vaikka kenkähyllyn. Myös portaiden alle vinoon ja ahtaaseen tilaan Elfalta löytyy erilaisia koreja tavaroiden säilyttämistä varten, Vanhoja sanoo.

Säilytysjärjestelmien ehdoton etu on myös se, että kun tarpeet muuttuvat, säilytysjärjestelmät voi päivittää ja muuttaa niiden mukana.

K-Rauta Lappeenranta