Kaupallinen yhteistyö | OmaSP

Hyvän mielen ja ison vastuun kesätyö

Hyvän mielen ja ison vastuun kesätyö

Oma Säästöpankki työllistää Etelä-Karjalassa tänä kesänä poikkeuksellisen paljon nuoria. Isa Räihä, Riku Eteläaho ja Miika Jaako ovat löytäneet kesätyön, jossa saa paljon vastuuta. Töitä opiskelijakolmikko tekee kunnianhimoisen rennolla otteella.

Isa Räihä, Riku Eteläaho ja Miika Jaako ovat OmaSP:n promotiimi. Kolmikko aloitti työt vajaa kuukausi sitten, ja kokemukset ovat olleet miellyttäviä. Promotiimin kädenjälki näkyy kesän aikana yleisötapahtumissa Lappeenrannan ja Imatran alueilla.

Riku Eteläaho (vas.), Isa Räihä ja Miika Jaako ovat Lappeenrannan OmaSP:n promotiimi, joka haluaa ponnistaa korkealle työelämässä.

- Minuun on tehnyt vaikutuksen pankin matala hiearkia. Jo työhaastattelussa aluejohtaja Teemu Tuukkanen ja Lappeenrannan konttorinjohtaja Ulla Oinonen tekivät hyvän vaikutuksen. Sen aisti, että täällä on hyvä henki, Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa talousjohtamista ja rahoitusta opiskeleva Riku kehuu.

Muutenkin alkutaival kesätyössä on ylittänyt Isan, Rikun ja Miikan odotukset

- Olemme saaneet todella paljon vastuuta. Se on yllättänyt. Lisäksi meidät on otettu pankin sisällä lämpimästi vastaan. Kysymyksiimme vastataan ja meitä autetaan. On tervetullut olo ja lisäksi tuntuu hyvältä, kun meihin luotetaan, Saimaan ammattikorkeakoulussa liiketaloutta ja markkinointia opiskelevat Isa ja Miika iloitsevat.


Pankki panostaa nuoriin

OmaSP panostaa nyt kesätyöntekijöihin historiallisen paljon. Myös odotukset ovat pankissa korkealla.

- Haluamme tarjota nuorille kesätöitä ja antaa mahdollisuuden tutustua rahoitusalan tarjoamiin työmahdollisuuksiin. Tavoitteenamme on huolehtia siitä, että asiakkaamme saavat myös lomakaudella mahdollisimman hyvää ja nopeaa palvelua. Odotamme iloista ja aktiivista asennetta työhön, asiakaspalveluhenkisyyttä.
- Ja toki odotamme kesäväeltä myös ajatuksia siitä, mille työnteko pankissamme näyttäytyy ja miten sitä voisi vaikka kehittää nuoren näkökulmasta, Ulla Oinonen Ja OmaSP:n Imatran konttorinjohtaja Riitta Mähönen luettelevat.

Promotiimin aloitus on ollut vauhdikas. Kolmikko teki työnantajalleen suunnitelman, miten he hoitaisivat pankin esillä olemista tapahtumissa ja yleensä läsnäoloa asiakkaiden luona. Suunnitelma sai pankin johdolta hyvän vastaanoton.

- Me keskitymme uusasiakashankintaan. Meidän tavoitteenamme on tavata ihmisiä mahdollisimman paljon kasvokkain. Me kontaktoimme uuden asiakkaan. Jos hän haluaa tulla neuvottelemaan pankkiin, sovimme ajan palveluneuvojan kanssa. Menemme sitten mukaan tuohon neuvotteluun, koska asiakkaan kannalta on hyvä, etteivät kontaktihenkilöt koko ajan vaihdu.

Promotiimi kehottaa asiakkaita nykimään heitä hihasta mahdollisimman paljon, kun he jalkautuvat ulos pankista.

- Rohkeasti juttusille vaan. Meitä ei pidä pelätä. Meille saa myös kertoa hyviä ideoita pankin asiakaspalvelun suhteen. Otamme ne ilomielin vastaan.


Tulevaisuus on jatkuvaa oppimista

Pankkiala kiinnostaa nuoria opiskelijoita mahdollisesti myös tulevaisuudessa. Isa, Miika ja Riku ovat miettineet tulevaa työuraa paljon. Kesän kokemuksista on varmasti hyötyä tulevaisuuden uravalinnoissa. Yksi asia kolmikolle on selvä.

- Työelämän muutos on totta. Jotkut ammatit katoavat ja uusia tulee tilalle. Ei tulevaisuus näytä lainkaan synkältä. Uusia mahdollisuuksia avautuu. Yksi asia on varma, valmistuminen tuo käteen vain passin, jonka avulla alkavat koko työuran mittaiset opinnot. Maailma muuttuu, ja siksi tulevaisuus vaatii jatkuvaa oppimista, Isa, Miika ja Riku vakuuttavat.


OmaSP panostaa nuoriin

OmaSP tarjoaa paljon kesätyöpaikkoja pankin koko alueella ja Etelä-Karjalassa seitsemälle työntekijälle.

Pankki on myös tarjonnut työharjoittelupaikkoja, mikä on avannut väylän kausitöille koulun ohessa ja jopa vakituisiin pesteihin.

Oma Säästöpankin pääkonttori sijaitsee Lappeenrannassa, jossa on myös suurin osa pankin tukitoimista ,kuten taloushallinto ja online-tiimi. Pankin puhelinvaihde, keskitetty asiakaspalvelu ja chat hoidetaan Lappeenrannasta. Pankilla on Etelä-Karjalassa Lappeenrannan lisäksi yksi konttori Joutsenossa ja kaksi Imatralla.

www.omasp.fi/fi

Pankin tunnuslause: Haluamme tarjota paikkakunnan parasta palvelua, olla lähellä ja läsnä.

Isa Räihä
Miika Jaako
Riku Eteläaho