Kaupallinen yhteistyö | Lumme Energia Oy

Teemu Hult säästi selvää rahaa vuokraamalla muuttolaatikot Lumme-tiimin kautta — ja se on vain yksi Lumme Energian asiakkailleen tarjoamista eduista

Lumme Energian asiakkaat ovat tyytyväisiä sähköyhtiöönsä. Asioiminen on mutkatonta, ja asiakas voi valita itselleen parhaiten sopivan asioimiskanavan.

Lumme Energian asiakkailla on käytettävissään kaikki Lumme-tiimin edut, kuten puoleen hintaan vuokrattavat muuttolaatikot. Maarit ja Teemu Hult kertovat palvelun olleen erittäin joustava.  – Lumme-tiimissä on tarjolla monenlaisia asiakasetuja. Pitää muistaa kurkata sinne aika ajoin, ettei unohda käyttää niitä, Teemu Hult sanoo.
Lumme Energian asiakkailla on käytettävissään kaikki Lumme-tiimin edut, kuten puoleen hintaan vuokrattavat muuttolaatikot. Maarit ja Teemu Hult kertovat palvelun olleen erittäin joustava.  – Lumme-tiimissä on tarjolla monenlaisia asiakasetuja. Pitää muistaa kurkata sinne aika ajoin, ettei unohda käyttää niitä, Teemu Hult sanoo.

Teemu Hultista tuli Lumme Energian asiakas viime toukokuussa, kun hän ja vaimo Maarit Hult muuttivat Espoosta Mikkeliin, vaimon entiseen kotikaupunkiin.

Muutto tuli eteen varsin nopeasti, eikä heille vielä siinä vaiheessa jäänyt aikaa hankkia omaa asuntoa, vaan pariskunta muutti väliaikaisesti vuokralle.

Joulukuussa 2019 oli edessä oli toinen muutto, kun Hultit ostivat talon Mikkelistä. Siinä vaiheessa Teemu Hult muisti Lumme Energian Lumme-tiimin, jonka jäsen hänestä oli tullut sähkösopimuksen myötä.

Hult avasi Lumme-tiimin osion sähköyhtiön nettisivuilta ja tilasi sitä kautta Kuljetusliike Mustapäältä muuttolaatikoita, jotka hän Lumme-tiimiläisenä sai vuokrattua puoleen hintaan.

— Pääkaupunkiseudulla muuttofirmoja ja muuttolaatikoiden tarjoajia on pilvin pimein, mutta täällä Mikkelissä tarjonta ei ollutkaan niin runsasta. Mutta Lumme-tiimin etuna sain vuokrattua muuttolaatikot edullisesti ja todella helposti. Vaikka muuttolaatikot olivat Savonlinnassa, niiden tuonti Mikkeliin onnistui mainiosti, ja palauttamisenkin päivämäärästä sopiminen oli hyvin joustavaa, Hult kertoo.

Muuttolaatikot ovat vain yksi monista Lumme-tiimin eduista.

— Sieltä löytyy kivasti kaikenlaista vapaa-aikaan ja monenlaiseen tekemiseen liittyviä alennuksia ja etuja. Toivottavasti muistan kurkata aina aika ajoin, ettei käy niin, etteivät edut jäisi vahingossa käyttämättä.

Lumme Energia, Hult (3 of 9).jpg

Aidosti ympäristöstä välittävä sähköyhtiö

Lumme-tiimi ja sen edut tulivat Hultille ikään kuin mukavana bonuksena Lumme-Energian asiakkaana. Painavimmat syyt sähköyhtiön valintaan hänelle olivat paikallisuus ja ympäristöystävällisesti tuotettu sähkö.

— Kun vertailin sähköyhtiöitä, Lumme Energiasta syntyi vaikutelma, että yhtiössä on jo nyt ajateltu ympäristöasioita ja niitä halutaan ajatella jatkossakin. Se on minulle ja vaimolleni tärkeä asia, koska liikumme paljon luonnossa, Hult sanoo.

Monta syytä valita Lumme Energia

Vastuu ympäristöstä
Kun asiakas valitsee jonkun Lumme Energian uusiutuvalla energialla tuotetun sähkösopimuksen, pienentää hän hiilijalanjälkeään, säästää luontoa ja osallistuu samalla erilaisten ympäristöhankkeiden tukemiseen.

Suurin yksittäinen hanke, johon Lumme Energia on sitoutunut, on Elinvoimainen järvilohi, jonka tavoitteena on pelastaa erittäin uhanalainen Saimaan järvilohi.

Aurinkopaneeleista kiinnostuneet voivat pyytää Lumme Energialta maksuttoman aurinkosähkökartoituksen ja saada itselleen toimivimman aurinkosähköjärjestelmän.

Lumme Energia rahoittaa monivuotista Elinvoimainen järvilohi -hanketta, jolla pyritään elvyttämään erittäin uhanalainen Saimaan järvilohikanta.
Lumme Energia rahoittaa monivuotista Elinvoimainen järvilohi -hanketta, jolla pyritään elvyttämään erittäin uhanalainen Saimaan järvilohikanta.

Lumme-tiimi
Lumme Energian asiakkaana sinusta tulee Lumme-tiimin jäsen ja pääset käyttämään kaikkia sen tarjoamia etuja, kun olet tunnistautunut sähköisessä Helmi-asiointipalvelussa. Sen pääset tekemään joko asiakas- ja käyttöpaikkanumerolla tai pankkitunnuksilla.

Lumme-tiimiläisenä saat rahanarvoisia etuja, muun muassa alennuksia ravintoloista ja monista vapaa-ajan harrastuksista.

Bonus
Sähkölaskusi kerryttää Bonusta samalla tavalla kuin ostoksetkin S-ryhmän toimipisteissä. Kun ilmoitat Lumme Energiaan jäsennumerosi, saat Bonusta maksamistasi sähkölaskuista. Bonusta kerryttävät vesisähkösopimukset Eko Lumme Vesi ja Paketti Lumme.

Hinta
Sinua opastetaan hankkimaan sinulle sopivin sähkösopimus, etkä maksa mistään ylimääräisestä. 

Helmi-palvelu
Lumme Energian sähköinen asiointipalvelu, josta voit seurata sähkönkulutustasi. Voit esimerkiksi tutkia, miten sähkönkäyttösi jakautuu vuorokauden, viikon, kuukauden tai vuoden aikana.

Helmi-palvelusta löydät myös sähkölaskuhistoriasi, ja pääset vertailemaan sähkökulutustasi ja toteamaan, ovatko esimerkiksi toimenpiteesi sähkönsäästössä toimineet toivotulla tavalla.

Kulutusseurannan ja laskujen lisäksi sieltä löytyvät myös sopimustiedot.

Palvelu toimii
Voit asioida Lumme Energian kanssa sinulle parhaiten sopivalla tavalla.

Puhelinpalvelu numerossa 0800 90110 toimii 24/7, ja puhelu on maksuton.

Saat yhteyden myös sähköpostilla asiakaspalvelu@lumme-energia.fi.

Savonlinnassa asiakaspalvelupiste on Olavinkatu 49:ssä ja avoinna arkisin 9—16.

Lisäksi sinua palvellaan Lumme Energian nettisivuilla. Sieltä löytyy myös chat-palvelu (arkisin 9—22, la—su 10—18), josta saat tarvitsemaasi opastusta.

Lumme Energian NPS-suositteluindeksin keskiarvo on 69 (2019). Tulos kertoo, että asiakkaat ovat tyytyväisiä, ja suosittelisivat sähköyhtiötä myös muille.

Kun suosittelet Lumme Energian sähkösopimusta kaverillesi, sekä sinä että kaverisi ansaitsette 10 euron vähennyksen seuraavasta sähkölaskusta.

Lumpeenlehti
Lumme Energian asiakaslehden asiakkaat saavat ilmaiseksi. Lehdessä on sekä hyötytietoa sähköyhtiön asiakkaille sekä viihdyttävää lukemistoa. Lehden artikkelit löytyvät paitsi painetusta lehdestä sähköisinä versioina Lumme Energian Energiaa-sivustolta.

Lumme_Energiaa_logo_verkkoon3.jpg