Kaupallinen yhteistyö | Auto-Suni Oy

Uutta autoa hankkimassa? Oikein valittu autoleasing on edullinen vaihtoehto

Auton hankkiminen leasingilla on yhä useammalle yksityisautoilijalle varteenotettava vaihtoehto. Janne Mankki, Auto-Suni Oy:n myyntijohtaja, vertaa blogitekstissään yksityisleasingin ja Auto-Sunin Kumppani®-tuotteen eroavaisuuksia. Uuden auton hankinnan helppous voikin yllättää tarkkaavaisen autoilijan.

Auto-Sunin myyntijohtaja
Janne Mankki uskoo, että Kumppani®-tuote tarjoaa oivan vaihtoehdon uuden auton
hankinnalle.
Auto-Sunin myyntijohtaja Janne Mankki uskoo, että Kumppani®-tuote tarjoaa oivan vaihtoehdon uuden auton hankinnalle.

"Mediassa on hiljattain kirjoitettu paljon, kuinka yksityisleasing lyö itseään läpi automarkkinoilla. Vuoden 2020 on ennustettu olevan se vuosi, jolloin suurin murros Suomessa tapahtuu. Esimerkiksi Ruotsissa on jo pitkään rahoitettu valtaosa uusista autoista yksityisleasing-tuotteiden kautta.

Suomen automarkkinoille on tullut monenlaisia yksityisleasing-tuotteita. Melkein jokaisella automerkillä on jo tarjota oma versionsa. Lisäksi muutama autoliikeketju ja leasingyhtiö ovat tulleet omalla tuotteellaan markkinoille. Tuotteissa on aika merkittäviäkin eroja, joita kuluttajan on vaikea hahmottaa etenkään mainoksista. Avaan seuraavaksi Kumppani-tuotteen ja perinteisten yksityisleasing-tuotteiden eroja.

Kumppani® on ensinnäkin osamaksupohjainen tuote. Se ei ole siis leasingpohjainen, kuten valtaosa markkinoilla olevista yksityisleasing-tuotteista ovat. Näin ollen Kumppani® tarjoaa Sinulle monia etuja niin myötä kuin vastamäessä:

Edullisempi kuukausierä

• Yksityisleasingissä auton hinnan päälle tulee maksettavaksi arvonlisäverotappio autoverosta, joka nostaa kuukausierää. Kumppanissa kyseistä kulua ei tule.

• Kumppanissa on pienempi korko- ja kulutaso kuin yksityisleasingtuotteissa yleensä

• Kumppanissa ei ole ulkopuolista leasingyhtiötä ottamassa omaa ”siivua” tuotteistuksesta

Joustavampi muuttuvissa tilanteissa

• Kumppani-auton voit myydä tai vaihtaa milloin vain ja missä vain ilman erillisiä purkumaksuja. Yksityisleasingissä purkumaksut ovat huomattavan suuria ja näin ollen muutokset kesken sopimuskauden eivät ole järkeviä.

Mahdollisuus saada rahaa takaisin

• Kumpanissa on taattu hyvityshinta, niin kuin yksityisleasingissäkin. Kumppanissa Sinulla on kuitenkin mahdollisuus saada rahaa takaisin, mikäli autosi arvo onkin suurempi kuin tuo taattu hyvityshinta. Kyseinen summa voi olla jopa useita tuhansia euroja.

• Voit halutessasi lunastaa auton itsellesi sopimuksen jälkeen taatulla hyvityshinnalla tai myydä sen vaikkapa lapsillesi. Et siis ole pakotettu palauttamaan autoa meille, kuten Yksityisleasingeissä yleensä.

Kattavampi sisältö

• Kumppani® Premiumin tarjoama sisältö on tällä hetkellä markkinoiden kattavin. Auton lisäksi kuukausierä sisältää paljon muitakin rahanarvoisia etuja: huollot ja korjaukset kuluvine osineen, rengashotelli kausivaihtoineen, huollon sijaisauto, pesut huoltojen yhteydessä, pakettiauton (tai vetokoukullisen auton) laina, sisäänpääsyjä urheilu- ja kulttuuritapahtumiin, golfkouluja, keilauskursseja, ym. ym.

Kumppani® on nimensä mukainen. Se reagoi perinteisiä yksityisleasing-tuotteita paremmin muuttuviin elämäntilanteisiisi. Se tarjoaa huolettomuutta ja turvaa silloin kun Sinä sitä tarvitset. Kumppani® tuo myös iloa elämääsi.
Tervetuloa palveltavaksemme! Etsitään yhdessä Sinulle sopivin Kumppani®."

Yksityisleasing on
kasvattamassa markkinaosuutta myös Suomen automarkkinoilla. Tuotteiden
vertailuun kannattaa käyttää aikaa. Auto-Sunin Kumppani® eroaa edukseen
joustavuudellaan ja edullisuudellaan.
Yksityisleasing on kasvattamassa markkinaosuutta myös Suomen automarkkinoilla. Tuotteiden vertailuun kannattaa käyttää aikaa. Auto-Sunin Kumppani® eroaa edukseen joustavuudellaan ja edullisuudellaan.

Janne Mankki
myyntijohtaja
Auto-Suni Oy

www.auto-suni.fi

Auto-Suni_logo.jpg