Kaupallinen yhteistyö | Kauppakeskus IsoKristiina

IsoKristiinalle ei löydy vastinetta edes Euroopasta – lappeenrantalaisen kauppakeskuksen liikkeet ovat valmiina kevääseen, jolloin tarvitaan kaikkea lahjoista juhlavaatteisiin

Kauppakeskus IsoKristiinan liikkeissä asiakkaat yllätetään päivästä toiseen kaupungin parhaalla palvelulla. Kauppakeskuksessa valmistaudutaan kevään juhliin 8.–19.5. toukokuuta, jolloin IsoKristiinassa ja liikkeissä on tarjolla parasta palvelua, innostavaa ohjelmaa ja tarjouksia.

IsoKristiinan suosion salaisuus on keskuspäällikön Jukka Niemisen mukaan erinomaisessa palvelussa ja monipuolisessa liikevalikoimassa. Yhden katon alta saa varmasti kaiken kevään juhliin, Nieminen lupaa.
IsoKristiinan suosion salaisuus on keskuspäällikön Jukka Niemisen mukaan erinomaisessa palvelussa ja monipuolisessa liikevalikoimassa. Yhden katon alta saa varmasti kaiken kevään juhliin, Nieminen lupaa.

Taatusti ainoa laatuaan Suomessa, eikä vastaavaa taida löytyä koko Euroopastakaan.

Todennäköisesti harva kauppakeskus IsoKristiinan valoisilla, vaaleilla käytävillä kävelevä tulee ajatelleeksi, kuinka erityislaatuisessa kauppakeskuksessa liikkuu juuri sillä hetkellä.

Keskuspäällikkö Jukka Nieminen sen sijaan tietää.

Lappeenrannan sydämessä oleva kauppakeskus erottuu muista ostoskeskuksista nimittäin poikkeuksellisen monipuolisella palvelutarjonnalla: saman katon alla voi tehdä ostoksia, rentoutua hotellissa, herkutella ravintoloissa ja kahviloissa sekä nauttia kulttuurista kaupunginteatterissa ja elokuvateatterissa.

– Lappeenrannassa voidaan olla aidosti ylpeitä IsoKristiinasta, sillä tällaista kokonaisuutta ei meidän tietojemme mukaan ole edes muualla Euroopassa, Nieminen sanoo.

IsoKristiina-verkkoon-DSC_6117.jpg

Erikoisen hyvää palvelua

Monipuolisuus ei ole sattumaa, vaan keskuspäällikön mukaan tarkan suunnittelun ja kovan työn tulosta.

– Tämä tehtiin alusta lähtien paikallisille asiakkaille. Tietenkin matkailijat ovat meille tärkeä kohderyhmä, mutta olemme aina ensisijaisesti eteläkarjalaisten oma kauppakeskus.

Se tarkoittaa käytännössä sitä, että IsoKristiinasta saa yhdellä pysähdyksellä arkeen ja juhlaan kaiken tarvittavan – olipa asiakas sitten nuori, lapsiperheen vanhempi tai vaikka aktiivinen seniori.

Etenkin sesongit, kuten nyt lähestyvä kevään ja kesän juhlakausi, mittaavat palveluiden laatua ja monipuolisuutta, kun asiakkaat hakevat yhtä aikaa ja usein kiireisen arjen keskellä lahjaideoita, herkullisia tarjoiluja, juhlavaatteita ja hetken hengähdystä kevätkiireisiin.

– Silloin on valtava helpotus, kun kaiken saa saman katon alta, Nieminen huomauttaa.

IsoKristiina-verkkoon-DSC_5872.jpgIsoKristiina-verkkoon-DSC_6044.jpg

Hänen mukaansa jokaisessa IsoKristiinan liikkeessä on satsattu palveluun: erikoisliikkeistä saa erikoisen hyvää palvelua.

Sitä ovat esimerkiksi Vallila IsoKristiinan verhojen suunnittelu- ja ompelupalvelu sekä Marimekon tarjoama ompelupalvelu. Polarn O. Pyretissä on PO.P Repairs -korjauspalvelu, jossa korjataan rikki menneet PO.Pin ulkovaatteet. Myös Partioaitassa pidetään huolta asiakkaista ja heidän tärkeistä ulkoiluvarusteistaan: Partioaitan 365-klubin jäsenet voivat huoltaa vaatteita ja kenkiä liikkeessä veloituksetta, ja pientä korvausta vastaan myös myyjät tekevät huoltotyöt asiakkaan puolesta.

Juhla- tai kevätvaatteiden valintaan saa apua muun muassa Espritin myymälästä, jossa asiakkaiden vaatteita muokkaa tarpeen mukaan oma pukuompelija. Yksilöllistä palvelua vaate- ja kenkävalintoihin tarjoavat myös Your Facen, Kookengän ja Reiman liikkeet. Asiantuntevaan palveluun kuuluu myös takuu: esimerkiksi Stadium tarjoaa juoksukengille peräti 30 päivän käyttötakuun, jonka aikana kenkiä voi kokeilla ja tarvittaessa vaihtaa toisiin.

Kevään kimaltelevissa koruostoksissa apuna ovat Kultajousen kello- ja kultaseppäammattilaiset, jotka toteuttavat myös kaiverrukset ja pienet huoltotyöt. Ostosten lomassa kannattaa nauttia esimerkiksi Robert’s Coffeessa taatusti tuoretta ja paikan päällä jauhettua kahvia.

IsoKristiina-verkkoon-DSC_6014.jpgIsoKristiina-verkkoon-DSC_5958.jpg

Erikoisliikkeiden lisäksi IsoKristiinasta löytyvät päivittäistavarakaupat, apteekki, Alko, terveydenhuollon palvelut sekä laaja valikoima kahviloita ja ravintoloita, joten Niemisen mukaan kauppakeskus pystyy aidosti täyttämään kaikki asiakkaidensa tarpeet.

Joskus vielä vähän enemmänkin: esimerkiksi Arnoldsissa muistellaan hymyssä suin vanhempaa herrasmiestä, joka tuli joka perjantai kahville ja donitsille. Mies vietti kahvilassa aikaa aina useita tunteja seuraten kauppakeskuksen vilinää – perjantai oli selvästi miehen viikon kohokohta ja piristys.

Myös kaikkein pienimpiä palvellaan kauppakeskuksessa erityisen hyvin: esimerkiksi Subwayssa kiittävää asiakaspalautetta antoi vauvan kanssa liikkeellä ollut vanhempi, jolle tarjoiltiin ruoat pöytään.

– Kauppakeskuksen tärkein tehtävä on nyt ja jatkossa tarjota ensiluokkaisen hyvää palvelua, mutta myös innostavia elämyksiä ja mahdollisuuksia mukavaan ajanviettoon. IsoKristiinan myötä Lappeenrantaan on jo esimerkiksi syntynyt entistä vahvempi kahvilakulttuuri, Nieminen huomauttaa.

IsoKristiina-verkkoon-DSC_5970.jpgIsoKristiina-verkkoon-DSC_5982.jpg

Arjen ja juhlan sankareille

Kevät on yksi IsoKristiinan tärkeimmistä sesongeista, joten siihen on varauduttu kauppakeskuksen liikkeissä jo hyvissä ajoin.

– Kevään juhlat -kampanjan aikaan monissa liikkeissämme järjestetään omia tapahtumia, joista löytää varmasti hyviä vinkkejä keväthankintoihin, Nieminen vinkkaa.

Myös IsoKristiinalla itsellään on aihetta juhlaan, sillä uudistuneen kauppakeskuksen avajaisia vietettiin tasan neljä vuotta sitten. Asiakkaat ovat ottaneet kauppakeskuksen omakseen, sillä viime vuonna kauppakeskuksessa käytiin yli 4 miljoonaa kertaa. Myös kanta-asiakkaille tarjolla oleva ilmainen tunnin pysäköinti on osoittautunut erittäin suosituksi.

– Alkuvuotemme on ollut vielä edellisvuottakin parempi. Tärkein syy on, että olemme saaneet jälleen uusia liikkeitä eli palvelu on entistäkin parempaa ja monipuolisempaa, Nieminen arvioi.

Kevät saapuu IsoKristiinaan juhlien. Kampanja-aikana 8.–19.5. monissa liikkeissä on tarjolla innostavaa ohjelmaa ja houkuttelevia tarjouksia.
Kevät saapuu IsoKristiinaan juhlien. Kampanja-aikana 8.–19.5. monissa liikkeissä on tarjolla innostavaa ohjelmaa ja houkuttelevia tarjouksia.
46662_IsoKristiina_Kevaan_juhlat_2019-verkkoon.jpg

KEVÄÄN JUHLAT ISOKRISTIINASSA 8.–19.5.

Valmistaudu kevään ja kesän onnistuneimpiin juhliin IsoKristiinassa. IsoKristiinan kymmenistä liikkeistä löydät juhlavaatteet ja asusteet koko perheelle, parhaimmat lahjaideat, maistuvimmat herkut ja kaiken muun tarpeellisen.

Kevään Juhlat -kampanjaa vietetään IsoKristiinassa 8.–19.5., jolloin kauppakeskuksessa järjestetään paljon keväistä ohjelmaa:

Ti 7.5. klo 13 alkaen Kultajousessa juhlitaan liikkeen 4-vuotissyntymäpäiviä. Tarjolla kakkukahvit (niin kauan kuin kakkua riittää) sekä Kultajousi Onnenpyörä, joka pyörähtää tasatunnein kello 13–18.

To 9.5. klo 11–17 Aurinkotuotteiden esittely Yliopiston Apteekissa. Lisäksi päivittäin ilmaisia ihon pigmenttimittauksia, joiden perusteella saat suosituksen ihollesi sopivista aurinkotuotteista.

Pe 10.5. Pyöräliike Varustamon Shimano Service Center edustatorilla Puusepänraitin kohdalla: kuntotarkastuksia ja pikakorjauksia. Koeaja sähköpyörä!

Pe 10.5. klo 10–18 Hauskaa ohjelmaa SPR:n piristäjäpalvelun pisteellä (K-kerros).

Pe 10.5. klo 13–14 Your Face -myymälässä esitellään kevään trendejä inspiroivissa kokonaisuuksissa. Äitienpäivän tarjouksena asusteet ja laukut -20 % Luhta aClass -kortilla 11.5. asti. Poikkea myymälään myös ilmaiseen kevätasuneuvontaan!

La 11.5. klo 11–15 Reiman myymälässä kasvomaalausta lapsille.

La 11.5. klo 12–14 Esprit-myymälässä yhdistetään kauneus ja hyvinvointi: Life-myymälän edustaja kerto ihonhoidon ja hyvinvoinnin tärkeydestä sekä tekee huulimeikkejä kevään väreissä.

La 11.5. klo 13–16 Steinerkoulun 7. luokan vanhempainyhdistyksen äitienpäiväkorttipaja.

La 11.5. klo 14.30 ja 15.00 Carpe Diem -kuoro esiintyy.

Su 12.5. klo 15–16.30 Breikkijamit ja esityksiä.

To 16.5. klo 17.30–19 Finlaysonin F-Klubi-ilta. Ilmoittautumiset ennakkoon osoitteeseen myymala.isokristiina@finlayson.fi

To 16.5. – la 18.5. Partioaitan teltta- ja retkivarustenäyttely Partioaitan viereisessä liiketilassa. Marmotin asiantuntija esittelee makuupusseja ja telttoja perjantaina kello 12–19 ja lauantaina kello 10–15 Fjällrävenin asiantuntija. Hanwag-vaelluskenkien asiantuntija paikalla kenkäosastolla perjantaina kello 12–19. Rinkantestauspiste myymälässä joka päivä aukioloaikojen mukaan. Tapahtuman aikana voit osallistua myymälässä arvontaan, jossa useita retkeilyaiheisia palkintoja.

Katso lisää isokristiina.fi

IsoKristiina_logo_verkkoon.jpg