Kaupallinen yhteistyö | Develore

Ohjelmistoyritys Develore uskoo Etelä-Karjalan kasvuun ja haluaa olla apuna, kun yritykset digitalisoivat liiketoimintaansa

Develore räätälöi eteläkarjalaisille yrityksille juuri sellaiset ohjelmistot kuin ne liiketoiminnassaan tarvitsevatkin. Yhtiö laajensi toimintaansa toimitusjohtajan kotikaupunkiin Lappeenrantaan.

Develoren toimisto on vielä tällä hetkellä
toimitusjohtaja Pasi Torrin mukaan sopivan kokoinen. - Vähän aikaa vielä
mahdumme näihin tiloihin, mutta jossain vaiheessa pitää etsiä isompi tila,
sillä palkkaamme jatkuvasti lisää työntekijöitä. Olemme tulleet Lappeenrantaan
jäädäksemme.
Develoren toimisto on vielä tällä hetkellä toimitusjohtaja Pasi Torrin mukaan sopivan kokoinen. - Vähän aikaa vielä mahdumme näihin tiloihin, mutta jossain vaiheessa pitää etsiä isompi tila, sillä palkkaamme jatkuvasti lisää työntekijöitä. Olemme tulleet Lappeenrantaan jäädäksemme.

Ohjelmistoyritys Develoren toimistosta Maakuntagallerian kuudennesta kerroksesta sen näkee yhdellä silmäyksellä: Lappeenrannan keskustassa rakennetaan paljon.

— Tulee uusia taloja, joihin tulee uusia yrityksiä. Nykyisten ja uusien yritysten digitalisaatiotarpeet vain lisääntyvät, ja se myös oli yksi syy toimiston avaamiseen Lappeenrantaan. Haluamme olla mukana ja apuna maakunnan uudistumisessa ja digitalisoitumisessa, sanoo Develoren toimitusjohtaja Pasi Torri.

Develoren toisen toimiston avaaminen kehäkolmosen ulkopuolelle oli Torrille itselleen mieluisa ratkaisu, sillä hän on kotoisin Lappeenrannasta. Työajan jakaminen Helsingin ja Lappeenrannan toimistojen kesken on helppoa, koska kakkoskoti on Taipalsaaren Kattelussaaressa.

— Olen itsekin Lappeenrannan yliopiston kasvatti, ja täältä on helpompi saada osaavia työntekijöitä kuin pääkaupunkiseudulta. Olemme jatkuvasti palkkaamassa lisää sovelluskehittäjiä. Ja onhan markkinat täällä mukavasti toisenlaiset kuin Helsingin seudulla. Täällä asiakkaiden kanssa syntyy helposti ja ihan luonnostaan enemmän kohtaamisia. Se on sitä karjalaista sosiaalisuutta.

Kun Develore avasi toimiston Lappeenrannassa, toimitusjohtaja Pasi Torri palasi vanhaan kotikaupunkiinsa. - Oman työajan jakaminen Helsingin ja Lappeenrannan kesken on
helppoa, kun kakkoskoti on jo vuosia ollut Taipalsaarella. 

 
Kun Develore avasi toimiston Lappeenrannassa, toimitusjohtaja Pasi Torri palasi vanhaan kotikaupunkiinsa. - Oman työajan jakaminen Helsingin ja Lappeenrannan kesken on helppoa, kun kakkoskoti on jo vuosia ollut Taipalsaarella.  


Ulkopuolinen näkee monta kertaa selvemmin

Jos yrityksen käyttämät järjestelmät eivät toimi sen liiketoiminnan kannalta parhaalla mahdollisella tavalla, Develore tulee apuun ja räätälöi olemassa olevasta toimivamman tai rakentaa kokonaan uuden asiakkaan tarpeiden mukaan.

Develoressa vannotaan järjestelmien palvelumuotoiluun.

— Asiakas ei aina aluksi itsekään tiedä, mitä kaikkea hän tarvitsee. Kun ensimmäinen tuotantoversio saadaan valmiiksi, se yleensä ruokkii ideoita siitä, mitä kaikkea voisikaan tehdä vielä paremmin.

Muutokset järjestelmissä pitää olla aina plusmerkillä varustettuja. Kun yritys ottaa käyttöön uuden operatiivisen järjestelmän, sen pitää olla sellainen, että asiakas innostuu käyttäessään Develoren rakentamaa uutta ja parempaa järjestelmää. Ja olennaista on, että järjestelmäkehityshanke maksaa nopeasti itsensä takaisin.

— Palvelumuotoilu ei ole sitä, että muutetaan vain jotain ja sitten se on siinä. Kehittäminen on jatkuva projekti, joka elää asiakkaan tarpeiden mukaan.

Develore Oy

+ Vuonna 2007 koodarien perustama ohjelmistoyritys, joka räätälöi liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja asiakkaiden tarpeiden mukaan.
+ Toimistot Helsingin Sörnäisissä sekä Lappeenrannan keskustassa.
+ Kehittää kaikkia tyypillisimpiä sovellusalustoja käyttäen teknologioita Microsoftin työkalupakista.
+ Asiakkaina mm. Santander, Avarn, Aditro, Gedeon Richter, Kalevala Koru, JAM Advisors, Craneworks, Sniffie.

Develore

Develore_logo_nettiin.jpg