Kaupallinen yhteistyö | Eekoo

Eveliina Lohkolla on S-mobiilissa vedenpitävät todisteet siitä, että hän on hyvä aviovaimo

S-ryhmän Omat ostot kertoo paljon kiinnostavaa tietoa itse kunkin kulutustottumuksista. Omat ostokset voi tarkastaa myös S-mobiilista.

S-mobiilistakin nykyisin löytyvä Omat ostot -palvelu on Eveliina Lohkon mielestä kuin paras romaani, joka kertoo uskomattoman paljon ihmisestä tämän ostojen kautta. – Tämä kertoo esimerkiksi sen, että olen tammikuussa ajatellut kauppareissulla aviomiestäni, koska olen ostanut neljä lonkeroa. Itse en juo lonkeroa koskaan, Lohko selvittää.
S-mobiilistakin nykyisin löytyvä Omat ostot -palvelu on Eveliina Lohkon mielestä kuin paras romaani, joka kertoo uskomattoman paljon ihmisestä tämän ostojen kautta. – Tämä kertoo esimerkiksi sen, että olen tammikuussa ajatellut kauppareissulla aviomiestäni, koska olen ostanut neljä lonkeroa. Itse en juo lonkeroa koskaan, Lohko selvittää.

Enhän minä edes syö juustoa, tai ainakaan leivän päällä! Miten siis on mahdollista, että ostamistani tuotteista suurin yksittäinen ryhmä ovat juustot!

Haluan ehdottomasti tietää lisää, mitä oikein olen syönyt ja surffaan syvemmälle S-kanavan Omat ostoni -osiossa. Klikkaan juustot-ryhmän auki. Huh, 150 juustosta sentään 46 kappaletta on rasvatonta raejuustoa ja 28 kappaletta raejuustoa. Gorgonzola, mascarpone ja halloumi löytyvät – onneksi – vasta listan häntäpäästä.

Juustot-verkkoon.jpg

Päiväkirja, joka ei kaunistele

Omat ostoni on S-ryhmän ostospäiväkirja, joka koostaa kaiken, mitä olen ostanut S-ryhmän kaupoista viimeisen vuoden aikana. Kuinka monta kertaa olenkaan puuskahtanut hämmästyneenä, mihin ne rahat oikein menevät. Nyt minulla on siitä kovaa faktaa, lukuja, jotka eivät muista väärin tai kaunistele ostoskorin sisältöä.

Tiukan faktan lisäksi omien ostojen selaaminen on omituisen koukuttavaa. Miksi ihmeessä en ole ostanut viime lokakuussa ollenkaan vihanneksia? Ai ne olohuoneen uudet matot on ostettu viime maaliskuussa! Eivätkä luomumunat oikeastaan niin kalliilta tunnukaan, kun näkee, mikä summa niihin on kulunut: 65 euroa ei ole paha summa vuoden kananmunista.

Yritän kompensoida satunnaiset muovikassit siirtymällä sähköiseen kassakuittipalveluun, jolloin minun ei tarvitse enää koskaan sanoa kassalla, etten tarvitse kuittia.

Henkilökohtaisten muisteluiden lisäksi Omat ostoni voi toimia myös oivallisena opastajana ja tottumusten muuttajana. Kun näkee kerralla, miten paljon tai vähän on esimerkiksi ostanut vihanneksia, voi miettiä, pitäisikö niiden määrää kenties lisätä.

Hedelmien ja vihanneksien määrä tuntuu olevan meidän perheessä ihan kohdillaan, mutta lottoamista ja raha-arpoja aion täst edes ostaa vähemmän.

Vihannekset-verkkoon.jpg

Minähän en muovipusseja käytä

17 kappaletta muovipussia vuodessa ei ole iso määrä, mutta jonkin verran siinä on liikaa ihmiselle, joka väittää, ettei koskaan osta muovipussia kaupan kassalta, vaan käyttää aina kestokassia. Omat ostoni on tässäkin siis minua rehellisempi.

Yritän kompensoida satunnaiset muovikassit siirtymällä sähköiseen kassakuittipalveluun, jolloin minun ei tarvitse enää koskaan sanoa kassalla, etten tarvitse kuittia. Ne ja kaikki takuukuittini ovat kuitenkin hyvässä tallessa sähköisessä palvelussa, eikä minun tarvitse enää koskaan etsiä niitä epätoivoisesti omien "arkistojeni" kätköistä.

Kirjoittaja on keski-ikäinen kuluttaja, joka rakastaa tilastoja sekä ruokaa.

Omat ostot
* Löytyy sekä S-kanavalta että uudesta S-mobiilista.
* Oman ostohistoriansa nähdäkseen tarvitsee joko S-pankin tunnukset tai muiden pankkien pankkitunnukset.
* S-pankkitunnukset voi käydä tilaamassa S-pankista Lappeenrannan tai Imatran Prismassa.
* Muista ottaa passi tai henkilökortti mukaan henkilöllisyyden varmistamiseksi.

Henkilökohtaisten muisteluiden lisäksi Omat ostoni voi toimia myös oivallisena opastajana ja tottumusten muuttajana.
Henkilökohtaisten muisteluiden lisäksi Omat ostoni voi toimia myös oivallisena opastajana ja tottumusten muuttajana.

Seuraavaksi Eveliina Lohko ottaa haltuun mobiilitankkauksen

Eekoon edustajiston jäsen ja hallintoneuvostoon viime syksynä valittu Lappeenrannan Asuntopalvelun palvelupäällikkö Eveliina Lohko on tottunut ja vannoutunut S-mobiilin käyttäjä. Hän ei käytä oikeastaan ollenkaan S-kanavaa, vaan pelkästään S-mobiilia puhelimeltaan.

Nyt hän kertoo, mitä eri S-mobiilin tarjoamia palveluja hän arjessaan käyttää.

Bonustilanne
– Heti kun avaan S-mobiilin, saan tiedon, kuinka paljon olen tuossa kuussa kerryttänyt Bonuksiani ja kuinka paljon on matkaa vielä seuraavaan bonuskertymään.

S-Pankki
– Pankkia käytän päivittäin. On niin helppoa, kun S-mobiilin kautta pankkiin voi tunnistautua esimerkiksi sormenjäljellä enkä tarvitse tunnuslukutaulukkoa. Kaikki pankkiasiat hoituvat vaivatta missä tahansa.

Etusi
– Tästä osiosta näen, mitä tarjouksia tai etukuponkeja on tarjolla missäkin, koska puhelin tunnistaa, missä olen. Tämä on hyödyllinen myös siksi, että näen, onko lähettyvillä itseäni kiinnostavia tapahtumia.

Sijoitukset
– Täältä näen, miten Bonuksista säännöllisesti S-säästörahastoon ohjaamani rahat ovat tuottaneet. Summat eivät ole suuria, mutta plussalla ollaan. Bonuksista tällainen sijoitusrahoitussäästäminen on helppoa, koska se on tavallaan ylimääräistä rahaa eikä ole poissa esimerkiksi päivittäisistä käyttörahoista.

LähiTapiola
– Täällä pääsen tarkastelemaan kaikkia vakuutuksiani ja esimerkiksi tulevia laskuja. En ole vielä joutunut onneksi tekemään, mutta tätä kautta pääsee tekemään myös vahinkoilmoituksen.

ABC-mobiilitankkaus
– Tämän aion ottaa seuraavaksi haltuuni. Olen niin mukavuutta rakastava, että olisi ihanaa maksaa auton tankkaus autossa istuen tai viedä auto pesuun poistumatta ollenkaan autosta. Tämähän ei löydy enää suoraan S-mobiilista, vaan on nykyään oma sovelluksensa, mutta S-mobiilin kautta pääsee ABC-mobiilitankkaussovellukseen.

www.eekoo.fi

Eekoo_logo_verkkoon.jpg