Kukkopillin maalauksen mestaruus Suomi-kukolla

Tasihinin talossa Taito käsityö- ja muotoilukoulu järjesti perinteisen suomenmestaruuskilpailun kukkopillien maalaamisessa. Alle kouluikäisten tyttöjen kärkikolmikko oli Sylvi Karjalainen, Iida Koponen ja Aino Kannelniemi. Alle kouluikäisten sarjassa kunniakirjan sai Elmo Ylä-Outinen.

Kouluikäisten tyttöjen sarja oli taas suosituin ja siinä kolme kunniakirjan saanutta olivat Aada Tanhuanpää, Sara Rantanen ja Minni Koskinen. Kouluikäisten poikien kolmen kärki oli Mikko Lempiäinen, Joona Mustola ja Joonas Kannelniemi.

Nuorten sarjasta palkintoraati palkitsi seuraavat nuoret: Milla Kainlauri, Elisa Pentti ja Maiju Kainlauri. Tuomariston yksimielinen voittaja löytyi kouluikäisten poikien sarjasta vuoden teemaan sopivalla Suomi-kukolla. Suomen mestari 2017 on Lenni Mustola. |

Johanna Kemppinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.