Muutoksen avaimet -koulutus Heikintalolla

Uki Voutilainen

Muutoksen avaimet -koulutus on osa työllistymispolkua.
Muutoksen avaimet -koulutus on osa työllistymispolkua.

Mielenterveyden keskusliitto ja Heikintalo järjestivät syyskuussa kuuden koulutuspäivän mittaisen voimavarakoulutuksen. Me-talo Lappeenranta tarjosi tilan koulutusta varten. Koulutukseen osallistui kahdeksan henkilöä.

Mielenterveyden keskusliiton Jenni Rihdin ohjauksessa tutkittiin omia voimavaroja ja pohdittiin käytännöllisiä keinoja oman elämänlaadun parantamiseen. Tehtäviä tehtiin Muutoksen Avaimet -työkirjasta, kokeiltiin voimauttavaa valokuvausta ja laadittiin henkilökohtaiset suunnitelmat omien vahvuuksien ja tarpeiden pohjalta.

Lisäksi opittiin olemaan armeliaampia itsellemme, antamaan itsellemme riittävästi lepoaikaa ja nauttimaan arjen pienistä iloista.

Heikintalon työntekijä Päivi Varis ja työharjoittelija Uki Voutilainen osallistuivat kurssille, että voivat jatkossa toimia voimavaralähtöisen työskentelyä ohjaajina ja kouluttajina.                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.