Mielenterveysyhdistyksen pikkujoulut Marjolassa

Lappeenrannan seudun mielenterveysyhdistys vietti 9.12. pikkujouluja Marjolassa. 25 juhlijaa oli saapunut paikalle iloisissa ja mukavissa tunnelmissa. Ohjelmassa oli pianonsoittoa, Suomi-rouva -runo, jouluisia runoja ja voimalauseita sekä yhteislaulua.

Ohjelman keskellä oli ruokahetki jouluiseen tapaan seisovasta pöydästä, ja jälkiruuaksi oli tarjolla kahvi joululeivoksen kera. Taustalla soi joulumusiikkia videotykillä esitettynä. Ohjelma jatkui yhteislaululla, ja samaan aikaan tonttu jakoi lahjat niitä tuoneiden kesken.

Lopuksi oli arpajaiset, johon osallistuivat kaikki. Arpajaispalkinnot oli kerätty alueen yrittäjiltä hyvällä menestyksellä, ja yrittäjille siitä iso kiitos — hyvään tarkoitukseen menivät. Kotiinlähdön alkaessa oli monella hymy herkässä ja iloinen puheensorina täytti juhlasalin.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.