Omaishoitoyhdistyksen syyskokous Imatralla

Etelä-Karjalan Omaishoitajat ja Läheiset ry:n sääntömääräinen kokous pidettiin 22.11. Imatran kylpylässä.Paikalla oli 23 osallistujaa ja tilaisuuden käynnisti kahvinjuonnin lomassa Eksoten omaishoidon toimintayksikön esimies Sari Lähteenmäki kertoen ajankohtaisista omaishoidon asioista, minkä jälkeen parikkalalainen Aino Vuolli soitti kannelta.

Kokouksessa päätettiin muun muassa ensi vuoden toimintasuunnitelmat ja talousarviot. Hallitusjäseninä toimivat vuonna 2018 Irma Torvela, (puheenjohtaja, Joutseno), Maire Antinniemi (Lappeenranta), Lilja Kaijansinkko (Lemi), Katri Rantasalo (Ruokolahti), Kaija Sairanen (Lappeenranta), Natalja Svidkovskaja( Taipalsaari), Tuula Tarkkanen (Parikkala), Anneli Lappalainen (Lappeenranta) ja Merja Paatos (Savitaipale).

Kokouksessa päätettiin myös muuttaa yhdistyksen nimi Etelä-Karjalan Omaishoitajat ry:ksi.Yhdistys toimii omaishoitajien edunvalvonta- ja tukijärjestönä päämääränään omaishoitoperheiden jaksamisen tukeminen lähialuetoimintana Etelä-Karjalassa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.