Sydänterveyden edistämisen kunniamaininta Lappeen Riennolle

Picasa

Taavetin koulun joukkue ja opettaja Mauno Reinilä.
Taavetin koulun joukkue ja opettaja Mauno Reinilä.

Suomen Sydänliitto on myöntänyt Lappeen Riento ry:lle sydänterveyden edistämisen alueellisen kunniamaininnan. Tunnustus myönnetään vuosittain muualla kuin sydänjärjestöissä tehdystä työstä sydänterveyden hyväksi.

Lappeen Riento ry järjesti viime kesäkuussa maailman suurimman viestisuunnistus- ja Suomen suurimman terveysliikuntatapahtuman Jukolan viestin — Lappee Jukolan. Tapahtuman järjestelyihin osallistui noin 2 000 vapaaehtoista talkoolaista, joista osa teki talkootyötä usean vuoden ajan ja osa Jukola-viikonloppuna. Talkootunteja kertyi peräti 150 000. Jukolan ja Venlojen viesteihin osallistui yhteensä 17 600 suunnistajaa.

Alueellisen kunniamaininnan vastaanotti Kaakkois-Suomen Sydänpiirin järjestämän Sydänviikon yleisöluennon alussa Lappee Jukolan kilpailujohtaja Juha Heimala. |

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.