Leikkipäivä Juvakan kentällä

Tuntematon

Jättisuuret saippuakuplat olivat erityisesti lapsien mieleen.
Jättisuuret saippuakuplat olivat erityisesti lapsien mieleen.

Lauantaina 13.5. järjestettiin Leikkipäivä-tapahtuma Juvakan kentällä. Tapahtumassa toimi vapaaehtoisena noin 40 henkilöä ja osallistujia oli noin 650.

Leikkipäivässä lapsiperheet pääsivät viettämään rentoa ja riemukasta aikaa yhdessä. Lapset puhalsivat jättisuuria saippuakuplia ja pääsivät Totti-hevosen kärrykyytiin.

Tapahtumassa oli myös paljon muuta ohjelmaa, kuten paloauto, keppihevosrata, perinneleikkejä sekä leikkejä eri kulttuureista. Katujunakin oli mukana tapahtumassa kiertäen väliä Armilankatu—Satama.

Tapahtuman järjestivät Etelä-Karjalan perhetyön kehittämisyhdistys ry, Parasta Lapsille ry Lappeenrannan osasto, MLL:n Lappeenrannan yhdistys sekä muut yhteistyökumppanit. |

Mira Heiskanen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.