Paltan vuosikokous pääkirjastossa

Katri Niinimäki

Vuosikokousta juhlisti myös Paltan johtokunnassa vaikuttavan Pilvi Valtosen kolmen lorukirjan ilmestyminen.

Kirjoittajayhdistys Paltta ry:n vuosikokouksessa lauantaina 25.2.2017 valittiin puheenjohtajaksi kirjailija Tarja Okkonen. Kouvolassa asuva Okkonen toimi Paltan puheenjohtajana myös edellisen yksivuotiskauden.

Uuden johtokunnan jäsenet ovat Marjo Mattila Kuusankoskelta, Jukka Behm ja Kirsi Komulainen Kouvolasta, Katri Niinimäki Savitaipaleelta ja Pilvi Valtonen sekä Maire Pyykkö Lappeenrannasta. Kirsi Komulainen jatkaa varapuheenjohtajana.

Vuosikokouksessa otettiin kaapin kätköistä käyttöön komea puheenjohtajan nuija, jonka on sorvannut Paltan imatralainen jäsen Kyösti Mäkinen. Mäkinen sorvasi nuijan Paltalle 50-vuotispäivälahjaksi yhdistyksen syntypaikan Joutsenon koivupuusta. Koristeveistomestari Tero Hulkkonen on veistänyt nuijaan Paltan logon. Nuijaa voi ihailla Paltan nettisivuilla https://paltta.wordpress.com/.

Vuosikokousta juhlisti myös Paltan johtokunnassa vaikuttavan Pilvi Valtosen kolmen lorukirjan ilmestyminen.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.