Me-talon toiminta tutuksi

Lasse Koivumäki

Esittelytilaisuuteen osallistuivat muun muassa Tuija Ikonen, Ella Soini, Niina Kupiainen, Vuokko, Mikko, Marianne ja Mikko.
Esittelytilaisuuteen osallistuivat muun muassa Tuija Ikonen, Ella Soini, Niina Kupiainen, Vuokko, Mikko, Marianne ja Mikko.

Läpi jäätävän rännän ja tuiskun saapuivat Me-talolta Niina Kupiainen ja sosionomiopiskelija Marianne torstaina 25. tammikuuta Heikintalolle vierailulle. Käynti uusissa Heikintalon tiloissa oli molemmille ensimmäinen. Paikalla oli 13 henkilöä.

Esittelykierroksen jälkeen Niina esitteli Me-talon toimintaa ja kertoi siellä järjestettävistä ryhmistä. Ryhmätoiminta on erittäin monipuolista kävijöiden ikäjakauman ollessa vauvasta vaariin. Niina kertoi, että vuoden 2017 käyntejä Me-talolla oli yli 9 000. Paikallaolijat kuuntelivat Niinaa tarkasti, ja hyviä kysymyksiäkin Me-talon toiminnasta esitettiin.

Vierailun päätteeksi paikallaolijat saivat nauttia Heikintalon muusikkotaiturin esityksestä. Viulumusiikin saattelemana Niina ja Marianne lähtivät takaisin jäätävään räntäsateeseen ja tuiskuun, kohti Valtakatua ja Me-taloa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Uusimmat uutiset