Kären laavulla mielekästä mielenterveystyötä

Lappeenrannan mielenterveysyhdistys teki mielekkään virkistyspäivän Kären kylän laavulle 17. elokuuta. Paikalle oli saapunut 14 jäsentä ja kuljetus oli järjestetty viidellä henkilöautolla. Ohjelmassa oli polttopuunteko ja apuna oli jäsenten tuomat moottorisaha ja kirves. Se kävi nopeasti.

Oma grilliritilä tuotiin mukana ja asennettiin paikalle makkaranpaistoa, nokipannukahveja ja letunpaistoa. Kyytipojaksi oli tarjolla vielä perunasalaattia, sämpylää ja virvokkeita. ”Hyvä laavuruoka, parempi mieli.”

Päivä oli onnistunut ja sää suosi meitä, omalla painolla mentiin virkistyspäivää eteenpäin. Joku kävi uimassakin, ja pienimuotoista mölkkypeliä pelattiin. Taisi monella olla tunne kesäpäivästä, kiire ei mihinkään ja mieli lepäsi iloisesti luonnon keskellä veden ja tulen äärellä. Iloinen puheensorina väritti päivän. |

Kimmo Kosonen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.