Rintamaveteraanien Kymen piirin 50. toimintavuosi käynnistyy

Heikki J. Oksanen

Rintamaveteraanien Kymen piirin syyskokouksessa oli paikalla 37 jäsentä.

Rintamaveteraanien Kymen piirin sääntömääräinen syyskokous pidettiin 18.11. Imatralla Imatran Kylpylässä. Piirin tarkoituksena on toimia sotiin 1939—45 osallistuneiden suomalaisissa joukoissa taistelleiden rintamaveteraanien sekä heidän perheenjäsentensä alueellisena etujärjestönä valvomalla heidän taloudellisia, yhteiskunnallisia ja oikeudellisia etuja.

Syyskokous korosti erityisesti muun muassa yhteistyön tiivistämistä muiden veteraanijärjestöjen kanssa, pienten osastojen toiminnan edellytysten varmistamista ja kannattajajäsenten tärkeää merkitystä veteraani- ja perinnetyön jatkajana. Lisäksi piiri järjestää perinteisen kesäretken elokuussa 2018.   

Piirin puheenjohtajana jatkaa Pentti M. Hämäläinen Haminasta ja muina piirihallituksen jäseninä Pekka Lukkari Joutsenosta, Maili Hanski Imatralta, Allan Granlund Parikkalasta, Kauko Kauppi Lappeenrannasta, Heikki J. Oksanen Kotkasta, Jorma Kajasranta Haminasta ja Kirsi Aittola Kouvolasta.

Piirin tiedottajana jatkaa Heikki J. Oksanen Kotkasta ja hengellisen jaoston jäsenenä Päivi Hienonen Imatralta.

Lisäksi Rintamaveteraaniliiton XXVIII liittokokous 17.6.2017 kutsui rintamaveteraanit Veikko Venäläisen Joutsenosta ja Eila Lievosen Imatralta liiton kunniajäseniksi. 

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.