Piirakkatalkoot Heikintalolla

Merja Hämäläinen

Syömistä vaille valmis! Kotitalousopettajien vierailu Heikintalolla oli menestys.

Lappeenrannan kotitalousopettajat ry tempaisivat maanantaina 25.9. pitämällä piirakkatalkoot Heikintalolla. Vierailu oli yksi Suomi 100-hankkeen tapahtumista, johon Heikintalon toimintaan osallistujat pääsivät osallistumaan opettajien opastuksella. K-market Ratakatu Lappeenranta lahjoitti leivontatarpeet tempausta varten. Leivontatapahtumaan osallistui yhteensä yli 20 henkilöä.

Yhteisöllisen tekemisen Heikintalolla leivotaan päivittäin, joten innokkaiden leipurien kerääminen oli helppoa. Yhdessä leipominen oli mukavaa ja kotitalousopettajien neuvomana opittiin tekemään riisipiirakoita ja korvapuusteja. Osallistujista vain yksi oli aikaisemmin leiponut molempia — pienen kannustamisen jälkeen epävarminkin leipuri sai rypytettyä kauniita ja maistuvia piirakoita. Talkoiden päätteeksi istuttiin porukalla nauttimaan päivän antimista. Osallistujat saivat lisäintoa leipomiseen ja aikovat hyödyntää oppimaansa jatkossakin. |

Atte Halonen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet