Tuoksuttoman viikon viettoa Etelä-Karjalassa

Valtakunnallista Tuoksutonta viikkoa vietettiin 30.10.-12.11., jonka aikana Etelä-Karjalan Allergia- ja Astmayhdistys ry järjesti teemapäiviä Lappeenrannan Iso-Kristiinassa, Imatran K-Citymarketissa, SaiPan pelissä ja Saimaan ammattikorkeakoululla. Tarjolla oli tietoa tuoksuyliherkkyydestä, astmasta ja allergia-asioista.

Tapahtumat tavoittivat satoja henkilöitä ja paikan päälle pysähtymään väkeä houkutti ilmaiset arpajaiset. Kotimainen luonnonkosmetiikka sekä tuoksuttomat pesuaineet ja kosmetiikkatuotteet löysivät tiensä eteläkarjalaisiin koteihin.

Imatralla ei tosin uskottu ensin ilmaisiin arpoihin - ja kun siitä saatiin väki vakuuttuneeksi, ei kaikkien usko enää riittänyt arpaonneen asti. Järjestäjille ja osallistujille jäi kaikista tapahtumista onnistunut olo ja hyvä mieli.

Kirjoittajat: Saimaan ammattikorkeakoulun terveydenhoitajaopiskelijat Milla Kettunen ja Sari Ruotsalainen 

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet