Heikintalon pikkujoulut

Heikintalolla vietettiin pikkujoulujuhla 12. joulukuuta. Juhlaan osallistui 32 henkilöä. Järjestelyt tehtiin yhdessä kuten aina.

Juhlan aluksi toiminnanjohtaja julisti Heikintalolle joulurauhan ja kertoi Heikintalon uudistetun ja entistä monipuolisemman toiminnan tuloksista. Vuoden 2017 käyntimäärä on ylitetty reippaasti yli tuhannella käynnillä ja uusia toimintaan osallistujia on liittynyt Heikintalon toimintaan 23 henkilön verran.

Heikintalo kutsuttiin myös mukaan Osatyökykyisille tie työelämään (OTE) - kärkihanke Etelä-Karjalan Konsensus- ryhmään, jossa edustettuina olivat Etelä-Karjalan merkittävimmät työllisyyden edistäjät. Konsensuksen rakentajat-ryhmä teki osatyökykyisten työllistämisestä Etelä-Karjalan konsensussopimuksen.

Yhteistyökumppanien ja sidosryhmien näkemysten mukaan Heikintalo on hyvin yhteistyökykyinen ja -hakuinen, hyvämaineinen toiminta-alueellaan ja toimii hyvin avoimesti. Juhlaväen mielestäkin Heikintalon toiminta on vuosien varrella koko ajan tullut laadukkaammaksi.

Lasse Koivumäki