Mitä viikonloppuna ruokapöytään? Starbox-ohjeilla valmistuvat bataatti-jauhelihavuoka, neljän ainesosan browniepalat ja pirteän keltainen smoothie

Smoothie on nopea välipala. Kuva Smiling Forever -blogista.
Smoothie on nopea välipala. Kuva Smiling Forever -blogista.

Talvi on appelsiinien sesonkiaikaa, ja pirteä sitrushedelmä sopii myös smoothieen. Smiling Forever -blogia pitävän Suvi Parkkisen tammikuun lempparismoothiessa se saa kaverikseen banaania ja avokadoa.

Bataatti-jauhelihavuoasta riittää isommallekin porukalle. Kuva Niin paljon että riittää -blogista.

Kauden makujen lisäksi monesta Starbox-blogista löytyy suosikkeja, jotka toimivat sesongista toiseen. Niin paljon että riittää -blogia pitävän Annin mukaan hänen bloginsa viime vuoden suosituin teksti oli ohje bataatti-jauhelihavuokaan.

Browniet maistuvat sellaisenaan tai esimerkiksi jäätelön kera. Kuva Smiling Forever -blogista.

Fashionette-blogia pitävä Anette Kokko taas kertoo blogissaan, että yksi hänen bloginsa suosituimmista päivityksistä on neljän ainesosan browniepalojen resepti.

Lisää reseptejä löydät Starboxin ruoka ja juoma -osiosta

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet