Starboxin sunnuntai sisältää ihania piirakoita ja uunitomaatteja

Starbox

Jannen keittiössä valmistetaan herkullinen Koskenlaskija jauheliha-paprikapiiras. 
Jannen keittiössä valmistetaan herkullinen Koskenlaskija jauheliha-paprikapiiras. 

Janne Kujalan Jannen Keittiössä -blogissa valmistuu sunnuntaiksi Koskenlaskijan jauheliha-paprikapiirakka. Resepti on yksi Kujalan suosikkiresepteistä suolaiselle piirakalle. Pohjasta löytyy muun muassa kaurahiutaleita ja rahkaa makua tuomaan. 

Starbox

Uunitomaatit toimivat leivän päällä, pastassa tai sinältään.

Hanna Muukkosen Hanna M -blogissa valmistetaan tajunnanräjäyttäviä uunitomaatteja

Reseptiin ei vaadita kuin tomaatteja, öljyä ja suolaa. Muukkosen mukaan tomaatit soveltuvat hyvin esimerkiksi pastan koristeiksi tai leivän päälle, mutta menevät ne sellaisenaankin napostelun himoon. 

Starbox

Tomaatti-vuohonjuustopiiraassa on henkäys pariisilaista bistroa.

Marin Hurmaava -blogissa nautitaan tomaatti-vuohenjuustopiiraasta, jossa on kaikuja pariisilaisesta bistro-kulttuurista. Bistrot tarjoavat hyvää ja yksinkertaista kotiruokaa, joten tomaatti-vuohenjuustopiiraastakin löytyy tomaattien ja vuohenjuuston lisäksi ranskankermaa ja timjaminoksia. 

Katso lisää reseptejä Starboxin ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet