Starboxin herkkupaletissa raparperikiisseliä, nokkossipsejä ja maukasta lasagnea

Starbox

Nyt eletään parhainta raparperiaikaa.
Nyt eletään parhainta raparperiaikaa.

Viikonloppu lähestyy ja Starboxin bloggareilla on taas monia maukkaita reseptivinkkejä ruokaostoksille suuntaaville lukijoille. 

Starbox

Tiesitkö, että nokkosista saa tehtyä myös sipsejä?

Sparkling Friends -blogin Heidi ja Raisa muistuttavat, että nyt eletään parasta raparperiaikaa. Raparperista on moneksi, ja yksi suosituimmista herkuista lienee raparperikiisseli.
Heidin ja Raisan raparperikiisselissä maistuvat myös mansikat. Kiisselin voi tarjoilla vaikkapa vaniljapannacottan kanssa. Molempien herkkujen ohjeet voit lukea täältä.

Starbox

Mikä maistuukaan paremmalle kuin kotitekoinen lasagne!

Tiipii-blogin Emmi-Riikalla on kertoa ohje hieman erikoisempaan naposteltavaan, nokkossipseihin. Emmi-Riika muistuttaa, että nokkosta voi käyttää yrittinä ja lisukkeena ruoassa. Nokkosista on myös kotitekoisiksi sipseiksi.
Nokkossipsien tekoon tarvitaan rypsiöljyä tai oliiviöljyä sekä sormisuolaa. Sipsit paistetaan uunissa ja kipataan sieltä kulhoon, kun ne ovat valmiit. Lue nokkossipsien ohje täältä.

Raparperikiisseli ja nokkossipsit eivät vie mahasta niin paljon tilaa, ettei sinne mahtuisi vielä lasagnea. Smiling Forever -blogin Suvi Parkkinen on kokannut perinteistä lasagnea ja kertoo bloginsa lukijoillen maukkaan lasagnen ohjeen blogissaan täällä.