Viime hetken vinkit joulun herkkuihin Starboxilta: suklaatikkarit, maailman helpoimmat joulupiparit ja omenahillo-kanelipitko

Starboxin ruoka ja juoma -sivuilta löytyy enemmän ja vähemmän jouluisia ohjeita.

Starbox

Viime hetken vinkit joulun herkkuihin Starboxilta: suklaatikkarit, maailman helpoimmat joulupiparit ja omenahillo-kanelipitko

Starbox.fi-sivuston jouluvinkeistä löytyy ohjeita myös niille, jotka ovat vasta aloittelemassa jouluherkkujen tekoa.

Niin paljon että riittää -blogin suklaatikkarien ohje on tuttu viime vuodelta, mutta muistuttamisen arvoinen. Tällä Anni M:n ohjeella ehtii vielä valmistaa suklaatikkareita vaikka viime hetken joululahjaksi.

Starbox

Maailman helpoimmat joulupiparit valmistetaan kaupan pipareista. Katso loput ohjeesta Tiipiin blogista, jota kirjoittaa Emmi-Riika. Kuva lopputuloksesta on jutussa ylimpänä.

Edellisiin ohjeisiin voi käyttä gluteenittomia tuotteita, ja myös Willasarkon blogin pitäjän Jamiela Ruotsalaisen omenahillo-kanelipitko on gluteeniton.

Starbox

Katso lisää enemmän ja vähemmän jouluisia ruokaohjeita Starboxin ruoka ja juoma -sivuilta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat