Vinkkejä viikonloppuruokiin Starboxista: Kanaviillokkia, grillattua munakoisoa, paistettua fetaa ja uunitomaatteja

Starbox

Maistamista-blogin Tanja kertoo, että itsetehty kanaviillokki maistui lapsuudelta.

Tanja muistelee Maistamista-blogissaan kanaviillokkia, jota hänen äitinsä teki hänelle lapsena. Kun kaupasta löytyi kokonainen pakastekana, kanaviillokin teko saattoi alkaa.

Starbox

Pappila-blogin kirjoittajan mukaan herkullisen grillattujen munakoisojen ohjeen löysi hänen isänsä.

Pappila-blogissa grillikausi aloitetaan tekemällä munakoisopaketteja, joiden sisään tulee halloumi-juustoa, tomaattia ja basilikaa. Bloggaajan mukaan kyse on kaikkein parhaimmasta grilliruuasta.

Starbox

Hurmaava-blogin Mari uudistaa fetasalaatin leivitettämällä fetajuuston seesaminsiemenillä ja paistamalla sen. Salaattiin tulevat kirsikkatomaatit paahdetaan uunissa.

Hurmaava-blogia pitävä Marin lempisalaatti on fetasalaatti. Mari kertoo, miten fetasalaatista saa fetaa paistamalla ja tomaatteja paahtamalla pari astetta gourmeempaa.

Lisää reseptejä ja vinkkejä löytyy Starboxin ruoka ja juoma -sivulta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet