Starboxin marraskuuhun mahtuu muffineja, käpykakkuja ja maa-artisokkapihvejä

Starbox

Mustikkamuffinsit saavat mukavan lisämaun juustokakkutäytteestä. 
Mustikkamuffinsit saavat mukavan lisämaun juustokakkutäytteestä. 

Heidin ja Raisan Sparkling Friends -blogista löytyy viikonlopun alkuun makeaa muffinien muodossa. Juustokakkumuffinit saavat makunsa vaniljaisesta juustokakkutäytteestä.

Starbox

Artisokka sisältää paljon hivenaineita ja ravintokuitua. 

Marin Hurmaava -blogi tarjoaa viikonloppuun loistavan maa-artisokkapihvien reseptin. Marin mukaan muhkurainen maa-artisokka näyttää hankalalta käsiteltävältä, mutta on vaivan arvoinen. Maa-artisokka sisältää paljon ravintokuitua ja hivenaineita. 

Starbox

Hartaman käpykakku onnistui yli odotusten. 

Emmi Hartaman Kahvitauolla -blogissa valmistuu käpykakku. Hartama ei ole aikaisemmin käpykakkua valmistanut, mutta ensimmäisellä yrittämällä kakusta tuli niin mehukas, että resepti on nyt kaikkien saatavilla blogissa. 

Katso lisää reseptejä Starboxin ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet