Jouluisia makuja ja lahjaideoita Starboxin resepteissä: appelsiiniglögiä, paholaisenhilloa ja raakakaakaojuomaa tuplasuklaalla

Starbox

Appelsiiniglögi syntyy kolmesta raaka-aineesta. Kuva Sokerivaltakunnan kuulumisia -blogista.
Appelsiiniglögi syntyy kolmesta raaka-aineesta. Kuva Sokerivaltakunnan kuulumisia -blogista.

Kaksi viikkoa jouluun! Starbox-blogien tuoreissa resepteissä fiilistellään lähestyvää joulua ja pohditaan lahjaideoita.

Sokerivaltakunnan kuulumisia -blogin Sanja Alisicin reseptissä appelsiinimehu maustuu glögiksi. Ohjeen appelsiiniglögiin löydät täältä.

Starbox

Punaiset purnukat sopivat joululahjapakettiin. Kuva Smiling Forever -blogista.

Smiling Forever -blogin Suvi Parkkinen on puolestaan jakanut ohjeen Paholaisen hilloon, joka sopii hyvin lahjapakettiin esimerkiksi omatekoisen siemennäkkärin kanssa. Ohjeet hilloon ja näkkäriin löydät täältä.

Starbox

Raakakaakaojuoma valmistuu mikrossa. Kuva Tiipii-blogista.

Tiipii-blogin Emmi-Riika on valmistanut kauramaidosta raakakaakaojuomaa, joka on kuohkeaa, maistuu jouluiselta ja rouskuu suussa. Ohje juomaan on täällä.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat