Parhaita reseptejä Starboxilta: suosittu haminanpaisti, maissihiutalekanaa lisukkeilla ja gluteenittomat solmupullat

Yksi viime vuoden suosituimmista Starbox-resepteistä oli haminanpaisti. Tässä ohje uusintana.

Starbox

Haminanpaisti.

Yksi viime vuoden suosituimmista Starbox-resepteistä oli haminanpaisti, jota Tea´s and Coffee -blogin Tea Valtonen suosittelee tuoreessa kirjoituksessaan.

Alunperin resepti on julkaistu syyskuussa Hertta Pauliina Puumalaisen Herkuttelijat-ruokablogissa.

Arkistosta löytyi mainio vinkki alkavalle viikolle: maissihiutalekanaa lisukkeilla. Saijan Lähti lapasesta -blogin ohjeen mukaan kana nautitaan rapeiden perunaviipaleiden ja savupaprikadipin kanssa.

Starbox

Maissihiutalekanaa lisukkeilla.

Jamiela Ruotsalainen kertoo Willasarkko-blogissa gluteenittomien solmupullien reseptin.

Nämä pullat eivät tunnu tykkäävän odottelusta ja ovat parhaimmillaan tuoreena. Jos et syö heti koko määrää, niin pakasta pullat heti kun ne ovat jäähtyneet.

Starbox

Gluteenittomat solmupullat.

Lisää reseptejä löydät Starboxin Ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet