Juuri nyt Imatra juhlii Matti Suur-Hamaria

Starboxin vinkeillä pulled porkia, hunajaporkkanoita ja suklaakakkua

Lue ohjeet ja kokkaa pulled porkia bbq-kastikkeella, hunajapaahdetuttuja porkkanoita ja suklaakakkua luottotäytteellä.

Starbox

Katalogi-blogin suklaakakussa on ihana täyte.

Starboxin bloggarit tarjoilevat täksi viikonlopuksi pulled porkia barbequekastikkeella, hunajapaahdettuja porkkanoita sekä The Suklaakakun luottotäytteellä.

Katalogi-blogin Katariina Hostikka on leiponut suklaakakun, jossa on niin runsaasti suklaata, että leipomukselle on täytynyt antaa nimeksi The Suklaakakku, kaikkien suklaakakkujen äiti. 
Katariinalla on suklaakakun täyteeksi oma luottotäyte, jossa on taloussuklaata, vispikermaa, rahkaa ja vanilliinisokeria. Kakusta tulee Katariinan ohjeella makeaa ja hyvää. Käy lukemassa suklaakakun ohje täältä

Starbox

Pulled porkia voi tarjota monen eri lisukkeen kanssa.


Pataruoat sopivat syksyyn, kirjoittaa Smiling Forever -bloggari, kotitalousopettajaksi opiskeleva Suvi Parkkinen.

Suvi toteaa, että pulled pork on ruokana edullista ja monipuolista. Sitä voi syödä sellaisenaan, perunamuussin kanssa tai vaikkapa tortillojen ja hampurilaisten välissä. Voit lukea Suvin pulled pork -ohjeen täältä

Starbox

Hunajapaahdetuissa porkkanoissa on mausteena rosmariinia ja basilikaa.

Jannen keittiössä -blogin Janne Kujala on kokannut viikonlopuksi hunajapaahdettuja porkkanoita. Leipuri-kondiittori Janne Kujala maustoi porkkanat rosmariinilla ja hunajalla.
– Resepti on tosi simppeli, mutta kaiken ei aina tarvitse olla monimutkaista, Janne toteaa.

Lisää reseptejä löydät Starboxin ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat muun muassa hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Marjo Latvanen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.