Rapsakoita lohkoperunoita, samettista kantarellikeittoa ja aamiaismuffinseja — Starbox-blogeissa helppoja reseptejä viikonloppuun

Poimi Starboxista ideat viikonloppuherkkuihin, jotka valmistuvat ilman tuntikausien vaivannäköä.

Starbox

Lehtipihviä, lohkoperunoita ja kermaviilidippiä. Kuva Jannen keittiössä -blogista.
Lehtipihviä, lohkoperunoita ja kermaviilidippiä. Kuva Jannen keittiössä -blogista.

Lohkoperunat kruunaavat pihviannoksen. Jannen keittiössä -blogin Janne Kujalan reseptissä lohkot maustetaan yriteillä ja sitruunaöljyllä. Ohjeen löydät täältä.

Starbox

Samettinen kantarellikeitto saa pehmeyttä maidosta ja kermasta. Kuva Fashionette-blogista.

Fashionette-blogin Anette Kokon reseptillä syntyy lempeä kantarellikeitto, joka koristellaan rouhituilla pähkinöillä. Ohjeen löydät täältä.

Samasta blogista löytyy myös ohje aamiaismuffinseihin. Muffinsit syntyvät raaka-aineista, joita on usein jo valmiiksi kaapissa. Reseptiin pääset tästä.

Starbox

Muffinsit voi koristella marjoilla ja pähkinöillä. Kuva Fashionette-blogista.

Selaa lisää reseptejä Starboxin Ruoka ja juoma -osiossa.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat