Viikonlopun jälkkäri haussa? Starbox-bloggaajien resepteillä valmistuvat vaniljainen panna cotta ja kakku, johon voi upottaa joululta jääneet suklaat

Klassikkojälkiruoka panna cottaa voi keventää korvaamalla osan kermasta maidolla.

Jannen keittiössä -blogin panna cotta koristellaan marjoilla. Kuva Jannen keittiössä -blogista.

Starbox-blogeista löytyy jälleen herkullisia reseptejä makeisiin jälkiruokiin.

Jannen keittiössä -blogin Janne Kujalan ohjeella valmistuu kevennetty panna cotta -vanukas. Ohjeen mukaan osan kermasta voi korvata maidolla. Annos koristellaan marjoilla.

Snickers-kakku on yksi bloggaaja Sanja Alisicin suosikeista. Kuva Sokerivaltakunnan kuulumisia -blogista.

Sokerivaltakunnan kuulumisia -blogin Sanja Alisic taas leipoi vuodenvaihteeksi nopean Snickers-kakun. Resepti toimii myös loppiaisena — varsinkin, jos kotona on vielä joulusuklaita. Kakkuun ei nimittäin tarvita tietynmerkkisiä suklaapatukoita, vaan se saa makua maapähkinävoista.

Lisää reseptejä löydät Starboxin ruoka ja juoma -osiosta

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet