Suussasulavaa banaani-suklaakakkua, laskiaisdonitseja ja kuuden viljan leipää  — poimi ihanat leivoinnaisreseptit Starboxin blogeista

Starbox

Banaani-suklaakakku on samalla mehevää ja makeaa, mutta kuitenkin rouheista.
Banaani-suklaakakku on samalla mehevää ja makeaa, mutta kuitenkin rouheista.

Sunnuntaina on hyvä aika leipoa sekä suolaista että makeaa Starboxin blogien ohjeista.Tea Valtonen kertoo Tea's and Coffee -blogissa suussasulavan banaani-suklaakakun reseptin. Valtonen lupaa kakun maistuvan vielä seuraavanakin päivänä, sillä se vain paranee vanhetessaan.

Starbox

Kuuden viljan leipä maistuu uunituoreena voin kera ja vielä seuraavana päivänä vaikkapa keiton kanssa.

Sanja Alisic jakaa puolestaan Sokerivaltakunnan kuulumisia -blogissaan ohjeen kuuden viljan leivän valmistamiseen.

Starbox

Laskiaisdonitsit valmistuvat nopeasti.

Willasarkko -blogin Jamelia Ruotsalainen valmistautuu jo tulevaan laskiaiseen. Laskiaispullien sijaan Ruotsalainen kertoo kuinka valmistuvat maistuvat, gluteenittomat laskiaisdonitsit.

Lisää reseptejä löydät Starboxin Ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.