Starbox tarjoaa perjantaiksi herkullista porkkanasosekeittoa ja paljon suklaata

Starbox

Tämän kelpaa tehdä vaikka halloween meni jo. 
Tämän kelpaa tehdä vaikka halloween meni jo. 

Vaikka halloween on jo juhlittu, Janne Kujalan Jannen keittiössä -blogista löytyvällä Suussasulavan täydellisen brownien hämisverkolla -reseptillä on hyvä juhlia herkkuhetkiä muinakin vuodenaikoina, tai sitten reseptin voi napata talteen ensi vuotta varten. Kujalan mukaan browniet soveltuvat hyvin herkkuhetkiin, jolloin haluaa jotain nopeaa ja herkullista. Kujalan reseptiin tulee runsaalla kädellä kaakaojauhetta ja paksu kuorrute suklaata.

Starbox

Mokkasuklaakakku saa suklaan ystävän sukat pyörimään jaloissa. 

Myös Katariina Hostikan blogissa liikutaan suklaisilla linjoilla. Hostikka tarjoaa herkullisen mokkasuklaakakun reseptin siihen tarpeeseen, kun pitää leipoa jotain helppoa ja näyttävää. Herkullista ja helppoa kakkua kehtaa tarjota vaativankin maun omaavalle vieraalle.

Starbox

Porkkana on terveellistä. Soseena se maistuu koko perheelle. 

Suvi Parkkisen Smiling Forever -blogissa tehdään tällä kertaa täyteläinen porkkanasosekeitto. Parkkisen mukaan kasviksista valmistettavat erilaiset sosekeitot ovat suosittuja ruokia, koska ne ovat edullisia, maukkaita ja maistuvat myös perheen pienimmille. Porkkanalla on myös runsaasti terveysvaikutuksia.

Katso lisää reseptejä Starboxin ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet