Tilaajalle

Lanttulaatikon kanssa maistuu savuinen vehnäolut, ja jouluateriasta selviää vaikka "yhden viinin taktiikalla" — Etelä-Saimaa maisteli joulun kutkuttavia makuyhdistelmiä Katin, Marian ja Annan kanssa Skinnarilassa

Joulupöydän antimet kevenevät, ja perinteitä voi rikkoa. Eri oluita on lupa sekoitella keskenään omaan suuhun sopivaksi, tai voi nauttia ainoastaan kuplivaa viiniä. Koko joulumenu on mahdollista suunnitella myös täysin vegaaniseksi kinkkuja ja viinejä myöten.

Mika Strandén

Kati Leinonen (vas.), Maria Tsykarov ja Anna Ruuskanen tunnustautuvat viinien ystäviksi. Oluet ovat kuitenkin alkaneet kiinnostaa aiempaa enemmän.
Kati Leinonen (vas.), Maria Tsykarov ja Anna Ruuskanen tunnustautuvat viinien ystäviksi. Oluet ovat kuitenkin alkaneet kiinnostaa aiempaa enemmän.

Makuyhdistelmä on yllättävän maukas. Hennosti savuinen vehnäolut tasapainottaa perinteisen lanttulaatikon makeutta ja rasvaisuutta.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut