Starboxilta ruokavinkit kevään juhliin ja arkeen: helppoa ja maistuvaa grilliruokaa, näyttäviä juhlaleivonnaisia sekä vartin tonnikalapasta päiviin, jolloin on vähän muutakin

Starbox

Starbox-sivustolla on tarjolla keväisiä ja kesäisiä ruokia juhliin ja arkeen. Katariina Hostikan Katalogi-blogista löydät ohjeet kesän helppoihin ja maistuviin grilliruokiin.

Respteistä löytyy kesäillan salaatti, paistetut parsat pekonikääreessä, lohi- ja possuvartaat sekä kastike possuvartaille.

Jos juhlia on tulossa, kannattaa tutustua Anne-Mari Ollikaisen Sokeristory-blogiin. Hän esittelee 16 näyttävää juhlaleivonnaista ohjeineen. Esittely alkaa voileipäkakuista ja muista suolaisista herkuista, jatkuu mitä erilaisimmilla juustokakuilla, täytekakulla, pullakranssilla ja päättyy pikkuleipiin.

Starbox

Juhlia järjestäessäkin pitää syödä. Tässä yksi helppo ja nopea resepti, vartin tonnikalapasta — niihin päiviin kun on vähän muutakin. Ohje on Marin Hurmaava-blogista.

Starbox

Lue lisää reseptivinkkejä Starboxin ruoka- ja juomasivuilta!

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat