Suuta vehnäselleen ja löysin rantein päin uutta viikkoa Starboxin kautta — Tee herttaisia rinkeleitä, toffeepalamuffineja ja suussa sulavaa piirakkaa

Rinkelissä on paljon paistopintaa ja raesokeria.

Makealla juhlatuulella voi jatkaa, vaikka äitienpäivän aamukahvit onkin jo hörpitty.

Anne-Mari Ollikainen vakuuttaa Sokeristory-blogissaan, että vehnäsnauhan pyörittämisen vaiva rinkeleiksi asti palkitsee moniaistillisesti ja saattaa tuoda mieleen myös rakkaita muistoja.

Ohje löytyy täältä.

Muffinit ovat helppoja ja nopeita leivonnaisia.

Janne Kujala vinkkaa Jannen keittiössä -blogissa ryhtymään helppoon ja nopeaan leivontaan muffinien muodossa. Sulaneita toffeepaloja sisältävät tiikerimuffinit ilahduttavat taatusti koko perhettä.

Ohje on tässä.

Suussa sulavaa samettipiirakkaa on helppo muunnella.

Jamiela Ruotsalainen kehottaa WillaSarkko -blogissaan kokeilemaan helposti muunneltavaa samettipiirakkaa, jonka täyte suorastaan sulaa suussa, siitä nimikin ja ohje on tässä.


Lue lisää reseptivinkkejä Starboxin ruoka- ja juomasivuilta!

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat