Suloiset mazariinileivokset, tuju inkivääri-sitruunashotti ja houkutteleva taco-annos — Poimi Starboxin resepti-ideat

Starbox-bloggaajien herkkuruuat piristävät sunnuntai-iltaa. Maanantai alkaa reippaasti, kun hörppää inkivääri-sitruunashotin.

Starbox

Herkkukorit ovat kuin ravintolasta tilattuja. Kuva Jannen keittiössä -blogista.

Jannen keittiössä -blogia pitävä Janne Kujala on loihtinut viikonloppupöytään herkkukoreja. Tacojen täytteeksi sopii vaikkapa nyhtöherne, ja kylkeen laitetaan nugetteja, ranskalaisia ja sipulirenkaita. Näyttävän annoksen reseptin löydät täältä.

Starbox

Jos kotoa ei lyöydy leivosvuokia, mazariinileivokset onnistuvat esimerkiksi muffinssipellillä. Kuva Willa Sarkko -blogista.

Willa Sarkko -blogin Jamiela Ruotsalaisen ohjeella valmistuvat suloiset, gluteenittomat mazariinileivokset. Hänen mukaansa leivosten tekeminen ei ole vaikeaa, mutta vaatii aikaa. Ohjeen löydät täältä.

Starbox

Shottiin tulee inkivääriä, sitruunaa ja kurkumaa. Kuva Tiipii-blogista.

Tiipii-blogista löytyy puolestaan ohje inkivääri-sitruunashottiin, joka avaa hengitystiet.

— Nauttimisesta tulee vähän mieleen aikojen alussa juodut shotit baarissa, kun oli vielä nuori ja villi, sillä kasvot vääntyvät samantyyppiseen irvistykseen tätäkin juomaa nauttiessa. Parhain on hulauttaa se kerralla alas kurkusta, blogia pitävä Emmi-Riika kirjoittaa.

Shoteista on innostunut myös esimerkiksi Kirsikan kukkia -blogin Kirsi Ståhlberg. Hänen kirjoituksensa aiheesta löydät täältä.

Selaa muita reseptejä Starboxin Ruoka ja juoma -osiossa.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Luetuimmat