Madekeittoa, nachokuorrutettua kanaa ja rieskarullia eri täytteillä — Näillä Starbox-bloggaajien resepteillä syntyy herkullinen viikonloppu

Starbox-blogeissa herkutellaan nyt kanalla ja kalalla. Kahvipöytään katetaan helpot rieskarullat.

Nachokuorrutettu kana maistuu bataattiranskalaisten ja majoneesin kera. Kuva Smiling Forever -blogista.

Jäikö pussin pohjalle nachoja? Smiling Forever -blogia pitävän Suvi Parkkisen ohjeessa jäljelle jääneistä maissilastuista tehdään kuorrute broilerin rintafileelle. Ohjeen nachokuorrutettuun kanaan ja itsetehtyyn valkosipulimajoneesiin löydät täältä.

Keittoon kuuluvat myös mateen mäti ja maksa. Kuva Sokerivaltakunnan kuulumisia -blogista.

Sokerinvaltakunnan kuulumisia -blogin Sanja Alisicin perheessä madekeittopäivä on omanlaisensa juhlapäivä. Jos kalareissulta tai kaupasta tarttui mukaan madetta, ohjeen bosnialainen madekeittoon löydät täältä.

Rieskarullat kannattaa valmistaa jo edellisenä päivänä. Kuva Jannen keittiössä -blogista.

Janne Kujalan Jannen keittiössä -blogista löytyy puolestaan ohje nopeisiin rieskarulliin kolmella eri täytteellä. Kurkkaa vinkit kinkku-, graavilohi- ja fetajuustotäytteisiin täältä.

Katso lisää reseptejä Starboxin Ruoka ja juoma -osiosta.

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet