Starboxilta makoisia ruokavinkkejä joulun odotukseen: luumumarmeladi, pähkinäsekoitus ja joulumenu vegepaistilla

Joulumenusta löytyy myös runsaasti muita jouluisten ruokien ohjeita. Mukana muun muassa limegraavattu lohi, punakaalisalaatti, joulukuusilohipiirakka ja glögijuustokakku.

Starbox

Starbox.fi-sivustolta löytyy ruokaohjeita jouluun ja joulun odotukseen. Kokeile vaikka luumumarmeladia, jonka ohje löytyy Kakkupuoti Hurmaavan blogista.

— Kaupan luumumarmeladit ovat oikein mainioita, mutta tätä itse tehtyä kannattaa kyllä kokeilla, blogia pitävä Mari sanoo.

Starbox

Tiipiin joulukalenterin luukusta paljastuu ravinteikas ja suklainen pähkinäsekoitus.

Emmi-Riika suosittelee blogissaan sekoitusta suklaan korvikkeeksi.

Starbox

Kokonainen joulumenu on esillä Sanja Alisicin blogissa Sokerivaltakunnan kuulumisia. Kinkun korvaa vegepaisti, jonka ohjeen hän sai imatralaiselta kauppialta Marko Tujulalta.

Vegekinkun lisäksi kirjoituksessa on monelaisia ohjeita, muun muassa limegraavattu lohi, punakaalisalaatti, joulukuusilohipiirakka ja glögijuustokakku.

Starbox

Starbox.fi on Kaakon Viestinnän blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä yli 60 bloggaajaa. Blogien aihepiirejä ovat mm. hyvinvointi, matkailu, ruoka, leivonta, kauneus, muoti, urheilu, valokuvaus ja kädentaidot.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat