Päädyitkö taas seisomaan lasten kanssa luistelukentälle tumput suorina? — Kokeile uusia liikkeitä, jotka tuovat tehoa ja iloa jäälle

Luistelu kehittää tasapainoa ja kuormittaa erityisesti reisilihaksia. Muutamalla helpolla liikkeellä vasta-alkajakin voi totuttautua jäähän.

Vesa VuorelaKaverin työntäminen: Parin kanssa tehtävä helppo harjoitus
on hauska lapsista ja aikuisista. Toinen asettuu eteen ja toinen työntää toista
selästä eteenpäin. Varioikaa: Työnnettävä voi mennä esimerkiksi yhden jalan
liu’ussa, kyykkyliu’ussa taaksepäin tai vaaka-asennossa. Työntäjä saa parhaiten
vauhtia, kun polvissa on kunnolla joustoa ja vauhtipotkut tehdään sivulle.
Kaverin työntäminen: Parin kanssa tehtävä helppo harjoitus on hauska lapsista ja aikuisista. Toinen asettuu eteen ja toinen työntää toista selästä eteenpäin. Varioikaa: Työnnettävä voi mennä esimerkiksi yhden jalan liu’ussa, kyykkyliu’ussa taaksepäin tai vaaka-asennossa. Työntäjä saa parhaiten vauhtia, kun polvissa on kunnolla joustoa ja vauhtipotkut tehdään sivulle.

Nauhat kiinni, rukkaset käteen, kypärä päähän ja jäälle. Potkit hetken kenttää ympäri ja pyöriskelet hetken siellä sun täällä, mutta sitten loppuvat ideat. Mitä muuta jäällä voisi tehdä kuin pelata, jos haluaisi kasvattaa kuntoaan?

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet