Raaseporin onnettomuudessa kuollut kolme varusmiestä ja yksi kiskobussin matkustaja

Juha Rika

Puolustusvoimien ajoneuvon ja kiskobussin törmäyksessä Raaseporissa on kuollut neljä ihmistä. Kuolleista kolme on varusmiehiä ja yksi kiskobussin matkustaja.

Lisäksi onnettomuudessa loukkaantui useita ihmisiä. Helsingin Sanomat kertoo, että neljä ihmistä olisi loukkaantunut vakavasti ja seitsemän lievemmin.

Vakavasti loukkaantuneet on kuljetettu Töölön sairaalaan Helsinkiin. Muut Raaseporin sairaalaan.

Onnettomuus tapahtui torstaiaamuna kello kahdeksan aikaan Leksvallintiellä Raaseporissa, kun Masi-miehistönkuljetusajoneuvo ja paikallisjuna törmäsivät tasoristeyksessä.

Onnettomuusajoneuvo kuuluu Uudenmaan prikaatille, komentaja, kommodori Arvi Tavaila kertoo HS:lle.

—Tilannetta selvitellään paraikaa. Poliisi ja pelastuslaitos ovat luonnollisesti paikalla. Siellä on ollut puolustusvoimain kuorma-auto, jolla voidaan ja jolla on oikeus myös kuljettaa henkilöitä, Taivala kertoi aiemmin aamulla.

Tavailan mukaan käynnissä oli harjoitus, jossa oli mukana varusmiehiä ja kantahenkilökuntaa. 

Helsingin Sanomien mukaan törmäyksessä ollut juna oli matkalla Karjaalta Hankoon. Kyseessä oli yksirunkoinen Dm12-taajamajuna.

Poliisi pitää tapauksesta tiedotustilaisuuden kello 12 Tammisaaren paloasemalla.

Juhana Nyman

Juhana Nyman

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat