Lappeenrannan pienpanimojuhlan tulevaisuus avoinna

Arttu Muukkonen

Pienpanimojuhla keräsi runsaat 3 000 kävijää viikonloppuna. Järjestäjät aprikoivat vielä tapahtuman tulevaisuutta lukujen valossa. Kuva kesän 2017 tapahtumasta.
Pienpanimojuhla keräsi runsaat 3 000 kävijää viikonloppuna. Järjestäjät aprikoivat vielä tapahtuman tulevaisuutta lukujen valossa. Kuva kesän 2017 tapahtumasta.

Lappeenrannan Satamatorin pienpanimojuhla keräsi runsaat 3 000 ihmisten olutkojujen ääreen viikonloppuna. Järjestäjät ovat tyytyväisiä tapahtumaan, mutta saivat myös palautetta osallistujilta.

— Sekä kiittävä että kehittävä palaute muun muassa alueen asettelun ja hinnoittelun suhteen on otettu vastaan ja iltapäivien ilmaisuutta harkitaan, viestintävastaava Arttu Muukkonen kertoo.

Kolmipäiväisen tapahtuman ensimmäisenä päivänä alueelle oli ilmainen sisäänpääsy, muut päivät olivat maksullisia. Panimot olivat tyytyväisiä, mutta toivovat olevansa vielä lähempänä toisiaan.

Muukkosen mukaan järjestäjät tarkastelevat kävijämäärää ja muita tapahtumiin liittyviä lukuja ennen kuin tekevät johtopäätöksiä sen tulevaisuudesta. Estettä tapahtuman jatkumiselle ei ole, hän sanoo.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat