Ohjaaja Iiris Rannio jättää Lappeenrannan kaupunginteatterin — Teatteri hakee ohjaajaa ja kolmea näyttelijää

Hanna Koikkalainen

Iiris Rannio haki samaan aikaan Lappeenrannan kaupunginteatterin pestiä Timo Sokuran kanssa. Rannio oli näyttelijöiden ja kulttuuritoimenjohtajan suosikki johtajaksi. 

Lappeenrannan kaupunginteatteriin on tulossa henkilöstömuutoksia. Ohjaaja Iiris Rannio sekä näyttelijät Eero Rannio, Aija Pahkala ja Seppo Merviä päättävät työnsä teatterissa määräaikaisten sopimusten päättyessä.
Kaupunginteatterissa avautuukin näin paikka ohjaajalle ja kolmelle näyttelijälle.
— Lappeenrannan kaupunginteatteri hakee monipuolista ja taitavaa ohjaajaa sekä laulutaitoisia näyttelijöitä. Teatterille etsitään ensisijaisesti kahta nuorta miesnäyttelijää (alle 30-vuotiaita) sekä naisnäyttelijää (noin 45-55 vuotta), teatteri tiedottaa.
Työsuhteet ovat kahden vuoden määräaikaisia sopimuksia.
Teatterissa on syksyllä ollut kuohuntaa liittyen teatterinjohtaja Timo Sokuran työsuhteen jatkamiseen. Lokakuussa teatterin väki pyysi julkisesti itselleen työrauhaa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Uusimmat uutiset